NAF’s populære produkt: Five Star Metazone

I nogle perioder kan vores heste have behov for noget ekstra. Det kan være alt fra konkurrencer til brunst, som gør, at det er passende med et målrettet tilskud.

Five Star Metazone fra NAF består af en række ingredienser, som går ind og understøtter hestens eget naturlige anti-inflammatoriske respons i kroppen. Dermed kan hestens system understøttes i perioder, hvor den er ekstra belastet. Håndteres intens belastning af kroppen ikke i tide, kan det på længere sigt blive problematisk for hestens velfærd og præstation.

Hvad er Five Star Metazone?

Five Star Metazone er en kraftig blanding af antioxidanter fra naturlige kilder. Det kan enten stå alene eller være med til at understøtte effekten af et andet produkt.  Antioxidanter hjælper kroppen med at komme af med frie radikaler, der dannes som respons på belastning af kroppen.Frie radikaler dannes i kroppen ved eksempelvis træning, når musklerne arbejder hårdt, men disse skal neutraliseres, så kroppen kan fungere optimalt, og hesten er komfortabel.

Hos NAF er der altid fokus på synergieffekt i deres produkter. Det handler om, hvordan forskellige ingredienser kan understøtte hinandens effekt bedst muligt, sådan at blandingen af forskellige ingredienser giver en større effekt end én enkelt ingrediens alene. Det er med til at optimere effekten af produktet, så hesten får mest muligt ud af det.

Hvilke heste kan typisk have gavn af Five Star Metazone?

 • Konkurrenceheste. Heste, som skal præstere til konkurrencer, hvor de både skal håndtere hård træning og transport.
 • Hopper i brunst. Når hopper er i brunst, kan de opleve forskellige udfordringer i kroppen – fx i livmoderen – hvor det kan være gavnligt i perioden at understøtte kroppens egne antiinflammatoriske processer.
 • Restitution. Hvis din hest er ved at komme sig, kan Five Star Metazone være med til at understøtte kroppens egne processer.
 • Fra ung til gammel.Både under vækstperioder og ved alderdom kan det være gavnligt for hesten med ernæringsmæssig støtte til kroppens egne processer.
 • Heste med udfordringer i huden, led, muskler, luftveje eller hove.

Håndtere, lindre og kontrollere

Det er netop nøgleordene for Five Star Metazone, hvor vi som hesteejere kan gå ind og hjælpe hesten med at kontrollere og lindre ved udfordringer i dens krop. På den måde kan vi gøre vores for, at hesten effektivt kan overkomme eventuelle belastninger og derved øge dens komfort og velfærd.

Det kan være svært at afkode, om hesten har smerter eller på anden måde er ukomfortabel, hvis det ikke kommer direkte til udtryk igennem eksempelvis et sår eller halthed. Vores vigtigste opgave som hesteejer er, at hesten er komfortabel i sin krop, og det kan vi være med til at understøtte med korrekt fodring.

Har hesten kroniske belastninger i kroppen kan det gemme sig i adfærd, periodevis halthed, træthed eller blot ændret adfærd. Når hesten er i korrekt behandling for en eventuel specifik sygdom, kan Five Star Metazone være med til at understøtte de antiinflammatoriske processer, som hestens krop selv sætter i gang og dermed øge hestens generelle velfærd.

Vi kan ikke spørge vores heste, hvordan de har det, men vi kan sætte fokus på at øge hestens komfort mest muligt, så den trives som ridehest.

Five Star Metazone kan hjælpe med:

 • At understøtte en sund luftvejsfunktion
 • Håndtering af perioder med maksimal ledbelastning fx under konkurrencer
 • At bevare musklernes komfort efter intens træning og bevare en sund hestekrop
 • Opretholdelse af komfortable hove
 • Understøttelse af en stabil fordøjelseskanal
 • Perioder, hvor et boost er nødvendigt på kort sigt
 • Understøtte hestens anti-inflammatoriske respons i hele kroppen

Noget for enhver smag

Five Star Metazone kan både tildeles med hestens daglige foder eller periodevis, når hesten har behov for det. Eksempelvis omkring konkurrencer eller øget træning, hvor hesten kan have et større behov for lidt ekstra i forbindelse med restitution. Det er muligt at give hesten Five Star Metazone før, under og efter konkurrencer, da det er uden karenstid.

Five Star Metazone findes i både flydende form og i en sprøjte med en pasta, som gives oralt. Uanset hvordan Five Star Metazone gives, optages det hurtigt i hestens krop og kan dermed understøtte de vigtige processer indenfor kort tid.

Fra topryttere til ponyryttere

Metazone er velegnet til heste og ponyer, der har brug for lidt ekstra. Både skovtursheste til elitesportheste kan have gavn af den ernæringsmæssig støtte, som Metazone give, når hestene har behov for lidt ekstra. NAF-sponsorrytterne Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour er trofaste fans. De har set en forskel i deres heste efter blot få dages fodring med Metazone.

NAF er pionerer inden for ernæringsmæssig ekspertise, og udover talrige forsøg og case-studier indsamlet fra hesteejere i hele Europa, er effektiviteten af Five Star Metazone også blevet afprøvet gennem en uafhængig undersøgelse på The Royal Agricultural University, Cirencester.

Læs mere på: Naf Metazone

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce