Relief Mash fra St. Hippolyt – til stimulering og rensning af tarmen

Når hesten slikker på jorden eller spiser rødder, indtager den regelmæssigt små mængder jord og sand, der kan aflejres og ophobes i tarmsystemet. Relief Mash understøtter hestens evne til selv at rense ud og styrke tarmsystemet. For at understøtte udrensningen indeholder Relief Mash både loppefrøsskaller og gyldne hørfrø.

Beskytter og letter udskillelsen

Loppefrøsskaller giver en mekanisk rensning af tarmen, løsner sandophobninger og letter udskillelsen. De gyldne hørfrø er skånsomt forbehandlet, hvilket har gjort dem tilgængelige for enzymerne i tarmsystemet og gør, at deres høje indhold af omega-3 fedtsyrer, vitamin E og slimstoffer og kan anvendes uden kogning. Ved opblanding af Relief Mash i vand igangsættes dannelsen af slimstofferne. Derved øges volumen på tarmindholdet, og tarmens aktivitet og bevægelse bliver stimuleret, hvorved udskillelsen af skadelige stoffer lettes. Derudover virker slimstofferne beskyttende på tarmslimhinden. Indeholder ølgær og urter, som understøtter fordøjelsen. Dette er en forudsætning for en stabil fordøjelse, der sikrer optagelsen af næringsstoffer fra foderet.

Anvendelse

Relief Mash kan anvendes som en kur eller som dagligt tilskud i perioder med øget behov. Relief Mash er enkel, hurtig at tilberede og opblødes i lunkent eller koldt vand i forholdet 1:2. Pakning: 7,5 kg spand.

Læs også: 10 vigtige ting, du skal vide, før du giver din hest mash

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce