“Partnerskab for en medalje” – baner vejen for en bedre fremtid for ridesporten

Konferencen “Partnership for a medal”, som var arrangeret af det polske rideforbund sammen med Służewiec Racecourse og MTP Group, blev afholdt den 22.-23. januar. I løbet af de to dage, arrangementet varede, blev der afholdt 26 foredrag og workshops i hovedsalen og temahallerne.

Der var 31 talere fra ind- og udland, og konferencen blev besøgt af i alt knap 500 mennesker. Af talere, der er værd at nævne, kan nævnes: Sue Dyson, Christian Landolt og Susan Kjærgård. Deres indsigt og viden dækkede en bred vifte af heste- og ryttervelfærd og bidrog til arrangementets overordnede succes og udviklingen af disciplinen. Henrik Ankarcrona – Chef d´Equipe for det svenske springhold – var en særlig gæst ved arrangementet.

Annonce

Om arrangementet udtaler Susan Kjærgård:

Der var et fantastisk team bag konferencen, blandt andet 2 top professionelle tolke, så alt blev oversat fra engelsk til polsk og fra polsk til engelsk via headsets.”

Deltagerne tog aktivt del i tankevækkende paneldiskussioner og engagerende workshops. Emner som hestetræningens psykologi, hestens biomekanik, organiseringen af ridekonkurrencer og events, veterinærmedicin og ridesportens image og juridiske aspekter blev taget op.
Alle emner gav anledning til livlige diskussioner og værdifulde erfaringer for deltagerne. Konferencen anerkendte den moderne videnskabs resultater som en god platform til at udveksle information og starte diskussioner, hvilket er passende for vores hestevenner.

Konferencen bød på mange netværksmuligheder, så deltagerne kunne komme i kontakt med industriledere og potentielle samarbejdspartnere. Mange frugtbare diskussioner fandt sted og lagde fundamentet for fremtidige partnerskaber og initiativer.

Som rideforbund besluttede vi at tage det dristige skridt at gå ind i en fælles dialog om fremtiden for vores discipliner og branchen som helhed. Det er opmuntrende at se, at både professionelle på højt niveau og hesteentusiaster har deltaget i samtalen om dette emne. Og vi er alle enige om, at forandring tager tid og et åbent syn på visse spørgsmål. Samtidig forbliver én ting uændret – hesten og dens velfærd vil altid være i centrum for vores største interesse,” siger Kaja Koczurowska – Wawrzkiewicz, næstformand i bestyrelsen for det polske rideforbund.

Susan Kjærgård anerkender også vigtigheden i, at afholde og deltage i konferencer som denne:

Jeg synes det var både modigt og fremsynet af det Polske Rideforbund, med denne konference og jeg nød især hvordan de formåede at bringe forskellige synspunkter sammen i en god og udbytterig atmosfære.”

Når der reflekteres over succesen med konferencen “Partnerskab for en medalje”, er der begejstring over den samarbejdsånd og de innovative ideer, der blev delt under arrangementet. Det momentum, der blev skabt, og den brede tilgang vil uden tvivl skubbe branchen fremad.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce