Red hesteliv med din underskrift

Ghita Zangger Madsen Sekretariatsleder fra Hestens Værn meddeler nu:

Vi er oppe på over 30.000 støtter nu!”

Der mangler derfor lige under 20.000 underskrifter før lovforslaget om dyrepoliti og uvidende beføjelser i forbindelse med grov vanrøgt kan gå videre.

Dyreværnsorganisationer oplever i dag, at politi og myndigheder ikke har de nødvendige beføjelser til at kunne handle hurtigt og effektivt, i sager der omhandler vanrøgt og mishandling af særlig grov karakter. Dette kommer særligt efter gårdsdagens mange fund på Viegård stutteri.

Lovforslaget ville kunne gøre, at der hurtigt kan sættes ind, når der forekommer grov vanrøgt, samt at de personer der udøver vanrøgt af særlig grov karakter, skal kunne frakendes retten til at eje og holde dyr.

Det omtalte lovforslag indebærer, at der kan indføres et dyrepoliti som har de nødvendige kompetencer og beføjelser til at kunne agere effektivt i sager om vanrøgt og mishandling. Dette dyrepoliti ville fungere som enhed under dansk politi og ville have faglige kompetencer inden for dyrevelfærd.

Der stilles ligeledes forslag om at dyrepoliti og myndigheder får mulighed for at ransage privat ejendom, og at i sådanne tilfælde skal retten kunne give en ransagningskendelse inden for 24 timer.

Støt op lovforslaget med din underskrift her: https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-15254

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce