Riders Cup – Et fantastisk sted at ride stævne

Da startskuddet i går lød på Riders Cup var det med en del sommerfugle i maven hos stævnearrangørerne. Vejret satte de gode forhold på prøve, men de fleste klasser blev afholdt. Kun til allersidst måtte arrangørerne aflyse den sidste klasse, som til gengæld blev redet i morges.

På trods af regn afholder det ikke stævnets ryttere og tilskuere fra at nyde stævnet i stor stil, og den glade stemning smitter af på hele stævnepladsen. En af de glade ryttere er Peter Lykke Svendsen, der er en af de ryttere, som de sidste mange år har været at finde på Riders Cup.

”I år har jeg tre heste med. Jeg har en grøn seks års med og en syv års der går lidt youngster. Så har jeg en lidt ældre hest med, som er i gang med at komme i form igen. Det er en rolig weekend i fantastiske omgivelser,” fortæller Peter Lykke Svendsen.

For ham er stævnet på Riders Cup et stævne man ikke må gå glip af, og en af grundende er, at man som rytter både kan tage de erfarne heste med, men i særdeleshed også de unge, som mangler rutinen og erfaringen.

”Riders Cup er et fantastisk sted at ride stævne. I dag har jeg haft alle tre heste på banen – først i youngster-klasserne for seks og syv års, og senere på Medium tour CSI2 med den gamle,” afslutter Peter Lykke Svendsen.

En af stævnets andre deltagere er Sandra Enemark, som normalvis står opstaldet på Riders Cup. For hende er det en sand fornøjelse at ride stævne på hjemmebane. Sandra deltog i Big Tour-klassen, som i går måtte aflyses på grund af vejrforholdene. Klassen blev i stedet afholdt her til morgen, hvilket Sandra kun så en fordel i.

”Klassen gik rigtig godt. Min hest Conway blev nummer seks, og den bedste danske hest i klassen, så jeg er meget tilfreds med ham. Vi havde jo en lidt uheldig start med vejret i går, så vi måtte lidt tidligere op i morges, men det gik jo rigtig godt,” fortæller Sandra Enemark.

Big Tour-klassen var ikke den eneste klasse Sandra startede i dag, da hun også deltog i youngster-klassen med hesten Beyond Fellow Dancing K. Her blev hun nummer tre. Klassen blev vundet af Magnus Jacobson med hesten Lacroix, og Mille Bisgaard endte som nummer tre med Engerupgaard Cezanne.

Big Tour-klassen på 130 cm. blev vundet af den svenske Jörgen Larsson, mens de to danskere, Ann Langgaard og Stine Almind-Pedersen, kom på henholdsvis anden og tredje pladsen.

I eftermiddagens Medium Tour-klasse red Maureen Bonder fra Holland sig til sejren. Den svenske Carl-Walter Fox endte på anden pladsen, mens den danske rytter Jennifer Pedersen red sig til klassens tredje plads.

Følg Riders Cup på Facebook >> KLIK HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce