Rundt i verden på Instagram: 8 hollandske profiler, du bør følge

Rundt omkring i verden findes der et hav af smukke heste, inspirerende stalde og dygtige ryttere. Hos Malgré Tout har vi sørget for, at du ikke behøver at rejse verden rundt for at se, hvordan man har hest, og hvor mange flotte heste, der findes.

Vi har samlet otte inspirerende profiler fra Holland, hvor du både kan følge med i alt fra en pararytters liv til det helt normale hesteliv i det hollandske.  

Annonce

Britt Dekker 

Britt Dekker er en af de mest populære ryttere i Holland. Hun er alt fra TV-stjerne til dressurrytter, og så formår hun virkelig at putte glimmer på både sig selv, tilværelsen og sine heste George, som er en spansk hingst, friserhingsten Johnny KJ og den brune KWPN hoppe Eve. 

Jesse Drent

Hvis du er til bidløsning og en rytter, som har en fantastisk relation til sine heste, skal du følge med her! Og det er ikke kun på hoppyplan, han har sit firma Nalanta, deltager i kæmpestore events med sine heste og fokuserer særligt på positivitet. 
Foruden de billeder af smukke heste og ponyer – store såvel som små – laver han også nogle sjove reels om tilværelsen i stalden.  

Bianca Schoenmakers  

Vil du have hudløs ærlighed? Så er den dygtige springrytter og underviser Bianca nok noget for dig. Udover hestene er hun lastbilchauffør og viser gladelig alle sider af at have heste. Ud over at ride bidløst, anmelder hun også masser af produkter og udstyr og laver nogle forrygende reels om både foder, undertøj til ridning og alt ind i mellem.  

Felinehoi 

Feline gør en dyd ud af at vise, hvordan hverdagslivet med heste kan se ud i Holland. På hendes profil kan du komme med på tur, med til spring eller endda komme med bag hestevognen sammen med Feline og hendes to heste. Marley og Nacho er to spændende blandingsracer og kan meget forskellige ting. 

Jordy Wilken 

Jordy er en international eventing rytter. På hans profil kan du få et indblik i, hvordan det er, når der skal konkurreres i både dressur, spring på bane og terrænspringning. Få et sug i maven når du kan følge med over de kæmpe store terrænspring i fuld galop. 

Læs også: Rundt i verden på Instagram: 7 danske profiler, du bør følge

Featherlight Horsemanship 

’To Motivate, Educate and Inspire’ står der øverst i Yvet Blokesch bio på Instagram – og det er lige præcis, hvad hun gør. Ved Yvet får du et ærligt indblik i, hvordan hun fuldstændig kan vende hestes liv rundt fra traumatiseret til selvsikker. Hun viser gerne hvordan hestetræning ser ud, når hun starter med heste, som ofte bukker og stejler under ridning – indtil Yvet får dem i hænderne, og de efterfølgende kan rides helt uden hovedtøj, og du kommer med på hele rejsen her.   

Glasten Krapels

Kan man både ride på topplan uden hænder og være model for Tommy Hilfiger? Det kan pararytter Glasten – og det er imponerende at se, hvordan han formår at få dressur til at se legende let ud på store, energiske heste. Få et indblik i hverdagen som pararytter, hvor Glasten gerne viser hvordan han selv klarer hestene i dagligdagen. 

Jolanda Adelaar 

Med sine smukke koldblodsheste rider Jolanda dressur på Grand Prix niveau. Hun viser tydeligt, at man uden problemer kan få koldblodshestene til at se yderst elegante ud. Derudover er hun en vegansk atlet og terapeut i hesteadfærd. Hendes holdning kommer til udtryk på hendes profil: Dressur er for hesten, for alle racer og ryttere med alle slags baggrunde. 

Vi håber, du har fået et indblik i, hvor mange dygtige ryttere, der findes i Holland på tværs af discipliner og heste. Du kan også komme med til Island her, hvor du kan se islandske heste i deres naturlige omgivelser på Instagram.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce