Rundt i verden på Instagram: 8 tyske profiler, du bør følge  

Rundt omkring i verden findes der et hav af smukke heste, inspirerende stalde og dygtige ryttere. Hos Malgré Tout har vi sørget for, at du ikke behøver at rejse verden rundt for at se, hvor mange flotte heste og spændende ryttere, der findes rundt omkring i verden – du kan nemlig nøjes med at finde dem på Instagram.

Vi har samlet otte inspirerende Instagram-profiler fra Tyskland, hvor du kan blive inspireret af nogle af de bedste ryttere i verden samt følge med i rehabiliteringen af misrøgtede heste. 

Annonce

Anja Mertens 

Anja Mertens er en tysk hestetræner, som oprindeligt blev kendt for at ride høje dressurklasser på hendes lille welsh pony Solido. Hun er populær på både Instagram, TikTok og YouTube, og flere af hendes heste er filmheste. Følg med på profilen, hvor du kan se, hvordan hun træner hestene – både fra jorden og på ryggen.  

Læs også: Rundt i verden på Instagram: 7 islandske profiler, du skal følge

Lisa Röckener 

Lisa Röeckener deler billeder og videoer fra både stævner og hverdagen med sine heste. Der er bare lige en lille detalje, som gør, at Lisa stikker lidt ud. Der er nemlig ikke altid hovedtøj på, når hun rider – og det gælder uanset om det er spring, dressur, tur eller verdensklasse opvisninger til Equitana. 

Julia Steinbrecher 

Julias profil får du et indblik i, hvordan det er at have sin egen stald. Hun viser, hvordan hun øver frihedsdressur med store såvel som små ponyer – og så træner hun desuden heste, som kan indgå i filmproduktioner!  

Aubenhausen Club

Aubenhausen Club tilbyder rytterfitness med særligt fokus på dressur. De tilbyder både coaching og webinarer digitalt, så du ikke behøve rejse til Tyskland. På deres Instagram kan du blandt andet se videoer med den tyske dobbelt-olympiske vinder Jessica von Bredow-Werndl, som driver Aubenhausen Club og glædeligt deler tips og tricks til ryttertræning.  

Læs også: Rundt i verden på Instagram: 7 danske profiler, du bør følge

Pferdeklappe e.V. 

Ved Pferdeklappe tager de heste ind, som ikke har haft et godt liv, og så hjælper de med at finde dem et nyt hjem. Måske deres profil giver dig lyst til at adoptere en hest? De lægger løbende billeder op af heste, som har brug for lidt ekstra kærlighed og viser, hvordan hverdagen ser ud på et hesteinternat.

Andrea Kutsch 

Andrea Kutsch er en kendt hestetræner i Tyskland, og står bag Andrea Kutsch Academy, hvor hun tilbyder uddannelsen Evidence Based Equine Communication (EBEC). Det er en træningsmetode, som kan indtænkes i mange forskellige discipliner. På sin profil deler hun blandt andet, hvordan metoden kan anvendes i praksis.  

Patrick Thomalla 

Patrick Thomalla kan både skrive rytter, avler, influencer og podcaster på sit CV. Desuden har han også en lille musical-stjerne gemt i maven, og hestene indgår ofte som statister i hans små videoer. Følg med her, hvis du er til højt humør og sang i kombination med smukke heste!  

Holsteiner Verband Official 

Tyskland er hjemland for et hav af forskellige hesteracer, og mange af avlsforbundene har også deres egen profiler på Instagram. Holsteneren er ingen undtagelse. På deres profil lægger de løbende billeder op af den smukke og elegante holstener. Vær forberedt på et utal af nuttede følbilleder! 

  

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce