Så er årets største islænder event på trapperne

I 2024 er det 5. gang, at Icehorse Festival bliver afholdt. Stævnet har stor succes oginteresse fra både ind- og udland, så der er garanti for høj, høj kvalitet og underholdning.Hundredvis af islandske heste og deres ryttere indtager Herning Messecenter i weekendend. 4.-7. april.

ICEHORSE FESTIVAL er det største indendørs WRL-stævne for islandsheste i verden.Mere end 300 ryttere konkurrerer i både sport A og sport B klasser i de 4 dage af fejringen afden islandske hest i Messecenter Herning. I udstillingsområdet finder du et stort udvalg afudstillere og alle former for udstyr til din hest og dig. Udover en masse flotte ridt isportsklasserne, vil du blive underholdt af hingstene i årets line-up og blive mødt af suset frabanen, når Futurity klasserne for unge talenter afvikles. Du kan også få en masse ny videnmed hjem fra DI Talks, som også er inkluderet i billetten. Det er en weekend fuld afspænding, store oplevelser, inspiration, shopping og heste, heste, heste – så kom og nydhvert sekund! Torsdag og fredag afvikles de indledende runder, og lørdag og søndag byder på spændende finaler.

Annonce

Tiltag omkring hestenes velfærd

Arrangørerne Lone Bertelsen, Stine Sandahl og Rasmus Møller Jensen glæder sig meget tilat slå dørene op – og i år vil der også være et endnu større fokus på hestenes velfærd underårets store event. Det øgede fokus gælder både under afviklingen af sportsklasserne, undershows og i staldene. Arrangørerne opfordrer til at hestene får ro i stalden. Det betyder, at det iydertidspunkterne morgen og aften kun er rytterne og hjælpere med specifikke ærinder, derfærdes i staldene. Publikum er velkommen i dagtimerne, men under hensyntagen til hestene.

Stemningen i arenaen skal selvfølgelig kunne mærkes og det skal også suse ned adlangsiderne, men lydniveauet holdes under den nye fastsatte grænse I FEIFs retningslinjer og isamarbejde med hoveddommeren.
Generelt vægter Icehorse Festival hestevelfærden højt og tager både reglement og opfordringer til øget hestevelfærd alvorligt. Festivalen deltager derfor også i Dansk Islandshesteforeningsprojekt omkring udvidet udstyrskontrol. Der vil derfor også være 100 % udstyrskontrol i løbet af eventet – det gælder både i sportskonkurrencer og i forbindelse med årets shows.

Foto: Anja Mogensen Photography

Underholdning over 4 dage

Icehorse Festival er et overflødighedshorn af oplevelser og guf for islandsheste-elskeren.Hovedformatet er World Ranking-konkurrencen med Sport A og Sport B-klasser over alle firedage. Det foregår indendørs i Hal M på en 250m ovalbane – bygget op til formålet.Klasserne løber fra tidlig morgen kl 08 til sen aften kl 22. Der er både masser af velkendteekvipager, men også nye, spændende ekvipager skal træde ind på banen. Du kan se heledeltagerlisten (der bliver opdateret løbende) her.

● Mere end 300 islandske heste!
● Internationale ryttere
● Sport A-og B-klasser
● Shopping, shopping, shopping
● Underholdning
● Stort hingste-line-op
● Futurity klasser for unge talenter
● Interessante foredrag – DI Talks

Se program og mere info her.
Tjek deltagerlisten ud her (opdateres løbende)

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce