Scenen er sat til Nations Cup finale

Real Club de Polo i Spanien, vil igen i 2017 være værter for FEI Nations Cup finalen. Det er femte år i træk, at FEI tildeler Barcelona værtskabet, og det er 108 gang, der skal findes en vinder af den prestigefyldte turnering. Turneringen startede i 1909 og verdens ældste holdturnering er åben for de 18 bedste hold ud af de 46 nationer, der vil konkurrere i kvalifikation mellem februar og september. Finalen afvikles fra den 28. september til den 1. oktober.

I år er 15 hold klar til at konkurrere over tre dage. De to første runder løber af stablen torsdag kl. 14.30 og fredag kl. 21.00 med en runde i højden 160 cm. Her er alle 15 hold med; Belgien, Frankrig, Brasilien, Canada, Tyskland, England, Irland, Italien, Holland, New Zealand, Spanien, Sverige, Schweiz, De Forenede Arabiske Emirater og USA.  Kun de otte bedste hold går videre til lørdagens afgørende finale. Her venter endnu en 160 cm høj runde de stærkeste hold.

Fakta Nations Cup finale

FEI Nations Cup i springning fejrer i 2017 deres 108 år med holdkonkurrencer
I denne sæson blev der afviklet 19 kvalifikationer i 19 lande
Alt i alt har 50 nationer deltaget i turneringen
Tyskland er forsvarende mestre
Kvalifikationer fordeles på fire regioner
Otte kvalifikationer i Europas første division og seks i Europas anden division, tre i den Nordamerikanske og en enkelt i Mellemøsten.
Danmark havde mulighed for at kvalificere sig i Europas anden division – det gjorde de ikke
Finalen finder sted på Real Club de Polo i Barcelona
15 hold er klar til finalen fra den 28. september til den 30. september.

Kilde: FEI

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce