SE BILLEDER: Følg med i de danske OL-stjerners dage i Tokyo

OL er endelig gået i gang, og for mange danskere betyder det noget mere tid foran fjernsynet. Men for de få danskere, der deltager i OL, er det en helt anden sag – masser af hårdt arbejde og vilde oplevelser. Hvis du gerne vil have et indblik i de danske rytteres dage under OL, skal du blot se med her!

Annonce

Læs også: Disse ryttere har tidligere vundet OL-medaljer – og disse ryttere kan nu komme til det

Cathrine Dufour

Cathrine Dufour er igen i år med til at repræsentere Danmark til OL, sammen med hesten Bohemian. På Cathrines Instagramprofil deler hun glædeligt billeder og videoer fra Tokyo og deler ud af opdateringer fra træningen. Hendes indhold skal du næsten ikke gå glip af.

Carina Cassøe

Carina Casøe Krüth er i år med til sit første OL sammen med hesten Heiline’s Danciera. På Carinas Instagram deler hun masser af skønne billeder, som tydeligt viser, hvor glad hun er for at repræsentere Danmark – man kan ikke undgå at få et smil på læben, når man ser hendes billeder.

Nanna Skodborg Merrald

Nanna Skodborg Merrald skal også med til sit første OL, sammen med Blue Hors Zack. Hvis du vil følge dette makkerpar, kan vi varmt anbefale dig at følge Nanna på Facebook, hvor hun jævnligt deler ‘behind the scenes’-billeder af sig selv og smukke Zack.

Charlotte Heering

Charlotte Heering er endnu en dansk rytter, der i år skal til sit første OL, som hun skal sammen med hesten Bufranco. Charlotte deler også ud af skønne, stemningsfyldte billeder fra Tokyo på sin Instagramprofil, og hun tager sine følgere med rundt på det Olympiske Stadion.

Andreas Schou

Andreas Schou er den eneste dansker, der skal repræsentere Danmark i ridebanespring. Dette skal han på hesten Darc de Lux og det er første gang, han skal med til OL. Derfor er vi også sikre på, at han nok skal dele nogle flotte billeder og videoer, når han ankommer til Tokyo snart.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce