Skal ventetid være en leg? Download populært hestespil på din mobil

Hader du også at vente? Så findes der nu et spil, der får tiden til at flyve afsted. Du kan nemlig downloade spillet Equestrian World Tour 2020 på din telefon, hvor du agerer professionel rytter og deltager i disciplinerne dressur, spring og military, hvor du kan konkurrere mod andre. Samtidig har du selvfølgelig ansvar for, at din hest bliver passet og plejet til toppoint.

Annonce

Let underholdning på en gråvejrsdag

Kan du heller ikke helt få tilfredsstillet dit heste-behov her i den mørke vintertid? Det er blevet noget mere bøvlet at få en masse ud af træningen, for enten er det mørkt, eller også må du kæmpe om pladsen i ridehuset eller på ridebanen. Hvis du også sidder som så mange af os andre med en smule abstinenser over den manglende ridning, så kan du måske få stillet behovet lidt med spillet Equestrian World Tour 2020.

Spillet kan downloades på din mobil. Video: Go Galop Studios

Spillet du nemt kan tage med på farten

Da spillet blot skal downloades på mobilen (gratis), er det intet problem at have det med sig, så man lige kan tjekke op på, hvordan det står til med sin hest. Når du starter op, skal du allerførst “købe” en hest blandt flere mulige, og derefter går du allerede hurtigt i gang med dit første event. Efterhånden som du bliver dygtigere til konkurrencerne, hvor der kan vælges mellem springning, dressur og military, rykker du naturligvis også højere op i sværhedsgraderne. Til sidst kan du komme helt til tops, hvor der konkurreres ved 5* star Badminton, Burghley, Kentucky and Adelaide horse trial events.

Annonce

Læs også: ANBEFALING: 4 hestepodcast du skal høre.

Konkurrencer er bestemt ikke det hele

I spillet er der tænkt over tingene. Man får nemlig ikke bare lov til at hoppe op på hesten og tage afsted til stævner. Nej, man skal udvise omsorg for sin hest, fordre, strigle, pleje og nusse den. Samtidig er der også forskelligt udstyr, som man kan købe sig til og skal bruges i forskellige sammenhænge. Grundlæggende skal du altså, som du garanteret også gør i den virkelige verden, udvise overskud og kærlighed til din hest, så den har det bedst muligt og derfor også performer optimalt.

Vil du vide mere om spillet, kan du søge på Equestrian World Tour 2020 i din apple- eller play store på mobilen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce