Spændende dage til internationalt stævne på Riders Cup

Fra den 2. august til og med den 6. august 2017 slår Riders Cup dørene op for fem dage med ridning på højeste niveau. Både nationale- og internationale ryttere vil ride på banen, når der bydes velkommen til stævnet med klasser i CSI**, CSI* og CSIHY*, som er youngster-klasser for heste på fem, seks og syv år.

Aktiviteter for alle aldre
Riders Cup har sørget for aktiviteter til alle aldre. For børnene vil der både være indendørs hoppeborg, mulighed for at tegne og farvelægge prints, og konkurrere på en opsat springbane, hvor det gælder om at nå banen rundt på tid, mens man er iført en oppustelig hest/rytter dragt.

Vigtigst af alt kan alle børn male eller tegne en oplevelse fra deres besøg på Riders Cup på en plexiglasplade. Hver dag kåres der her en ny vinder, som modtager en præmie. Plexiglaspladen er opsat i teltets børneområde.

”Det er vigtigt for os, at alle får en dejlig oplevelse, når man besøger vores stævner. Vi gør meget ud af, at der er aktiviteter for alle aldre, for på den måde at ramme vores publikum. Der er altså både noget for børn, unge og voksne,” fortæller stævnearrangør Glen Nielsen fra Riders Cup.

I teltet er der i år indrettet en ny café og brasseri. I caféen serveres alt fra pomfritter, sandwich, is og lune retter, som kan nydes på farten og tage den lille sult.

I Brasseri Ric. kan den flotte udsigt til springbanen nydes igennem panorama vinduer. Her serveres morgenbuffet, frokost og middag med fokus på lækre anretninger og gode råvarer.

Stævnets Vin & Bobbel bar er åben under hele stævnet, hvor der serveres udsøgte vine og bobler med lækre snacks.

”Vi har forsøgt at skabe en stemning og nogle omgivelser, som gør hele oplevelsen på Riders Cup ekstraordinær. Stævnet er ikke kun for ryttere og heste-folk, men også for familier, som ønsker at lave lidt anderledes aktiviteter end man normalvis gør over sommeren. Vi glæder os i hvert fald til at se et broget publikum,” slutter Glen.

Livestreaming alle dage
For første gang i år, vil Zibrasport stå for live-streamingen af det internationale stævne. Live-streamingen vil finde sted under hele stævnet, og der vil altså derfor være rig mulighed for at se de dygtige ryttere konkurrere, selvom man ikke kan deltage under stævnet.

For at få adgang til live-streamingen kan der købes adgang på www.zibrasport.dk for 49 kr.
Adgangen gælder under hele stævnet.

Læs mere om Riders Cup på www.riderscup.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce