VIDEOER: Første halvdel af Grand Prix skabte wauveffekt

I går red de første danske dressurryttere til OL i Rio. Anders Dahl og Selten red et imponerende program, hvor det kun blev til en enkelt fejl på trods af, at ekvipagen er OL-debutanter. Anders Dahl konkurrerer i øvrigt mod sin hustru Fiona Bigwood under dette OL. I eftermiddag skal vi blandt andet se OL-favoritten Isabell Werth samt danske Anna Kasprzak ride i anden halvdel af Grand Prix.

Havde forventet lidt mere
Anders Dahl syntes, at Selten gik rigtig godt på banen i går, så derfor var han faktisk lidt overrasket over, at han ikke fik et halvt procentpoint mere end de 69.900, som han red til.

Jeg havde en enkelt fejl med hesten i det, der hedder piaffe, hvor hesten står på stedet og tripper, og det gjorde, at jeg ikke stolede nok på den anden gang til at få den lavet. Man skal lave tre. Alt det andet, følte jeg, gik fint. Den lyttede til mig, arbejdede fint for mig og reagerede fint,” siger Anders Dahl til Ritzau.

Du kan se Selten og Anders Dahls ridt i videoen her.

Kilde: dr.dk

Agnete og Jojo leverede super flot galoparbejde
Agnete og Jojo var den anden danske ekvipage på dressurbanen, og ekvipagen skuffede ikke. En super koncentreret ekvipage red et program uden betydelige fejl, hvor særligt galoparbejdet og changementerne sad lige i skabet. Piaff og passage manglede en smule løft, men takten og arbejdsglæden hos hesten, var ikke til at tage fejl af. Agnete og Jojo fik en score på 72, 229.

Jeg er også rørt. Det er en barndomsdrøm, jeg altid har haft. Og jeg synes virkelig, at det var fantastisk at komme på den anden side af Grand Prix. Det er helt vildt fedt,” siger Agnete Kirk Thinkgaard til TV2.

Du kan se Jojo og Agnetes ridt i videoen her.

Kilde: sport.tv2.dk

Der er mere dressur på programmet
I eftermiddag går det løs igen med anden halvdel af Grand Prix dressuren. Det betyder, at vi stadig mangler at se Anna Kasprzak og Cathrine Dufour, og at alt stadig kan ske.
I anden halvdel af Grand Prix skal vi se Isabell Werth, som af mange er kåret som en mulig vinder af OL-guldet. Den erfarne tysker har vundet otte medaljer, hvoraf fire af dem var guld, til de fire OL hun har redet under.

I kan se med fra kl. 14.55 på TV2 Sport og TV2 Play, og husk at I kan stille spørgsmål til Bjarne og Rikke undervejs på hest@tv2.dk
Cathrine har starttid 16.36, mens Anna skal på banen 19.57

Du kan se resten af programmet her.

 

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce