Annonce

10 ting, som kun hestepiger forstår

I vores øjne er der slet ingen tvivl om, at hestepiger er skabt af noget helt særligt. Blod, sved og tårer og de lange dage i stalden brugt på vores kæreste eje, gør, at vi er sejere end de fleste. Her er 10 ting, som kun vi forstår!

Det er en livsstil at være hestepige! Det er overhovedet ikke det samme som når du går til fodbold 1 gang om ugen! – Heste er altså serious business og optager de fleste af mine vågne timer!

Vi taler om vores hest hele tiden! – Og vi går i totalt selvsving over selv den mindste ting, vores hest gør. Nåååår lille musse-prulle-hesti-bedsti! Se lige hvor sød den er med de øjne??!!

Når vi er i stalden, går tiden i stå! Halli-hallo, jeg skal bare lige muge, ordne foder, strigle og pusle om lille Lotte.. – Altså før jeg rider. Bare ærgerligt hvis aftensmaden bliver kold. Af en eller anden grund kan heste-tid og normal-tid overhovedet ikke sammenlignes…?

Lugter jeg af hest? – tak skal du ha’! Som hestepige, tager vi det altid som en kompliment, når nogen synes at duften (IKKE lugten) af hest, har sneget sig med hjem i tøjet eller håret. Det er jo den bedste duft i verden!

Som barn havde vi abonnement på Wendy og Penny! – Og vi ræsede ud til postkassen, når bladet kom en gang om måneden. Vores værelse var også fyldt med heste-plakater og rosetter fra rideskolestævnerne. Skulle der måske være noget galt i det?

Vi lærte udtrykket; “Op på hesten igen” på den hårde måde! Visse vasse – Et par trykkede ribben og en fladmast tå skal ikke stoppe mig fra at ride en tur på min bedste ven!

Når vi mister en hest, går hele verden i stå! Det kan faktisk sammenlignes med at miste et nært familiemedlem… Et meget dyrt og behåret familiemedlem..

Hvis ikke vi kan vinde, kan vi skinne! Og især det sidste er meget vigtigt! Vores forbrug af showshine har måske nok taget lidt overhånd.

Vi poster dagligt billeder af vores hest på Instagram og facebook! Det er da klart, at alle er interreseret i at vide hvordan det går med lille Lottes vægttab eller dig og Prins’ springteknik! #hesteerdebedste #hestepigeforlivet #meganuttetpony

Vi går aldrig ned på udstyr! Det er da klart, at min hest fortjener det nyeste og smarteste underlag med matchende gamacher! Skidt pyt med at kortet er overtrukket og jeg skal leve af havregryn den næste måned.

Har vi glemt nogle?

Artiklen er oprindeligt bragt i juni 2019

Relaterede tags

Lignende artikler

Kategorier

Advertisment

Instagram