Dækkenet, du kan bruge året rundt

Annoncørbetalt artikel

Uanset om din hest går med dækken året rundt eller kun dele af året, bør det vigtigste altid være, at du sikrer dig, at din hest får den mest komfortable løsning. Med RD EquiComfort Turnout-dækkenet har din hest de bedste forudsætninger for, at både komfort og funktionalitet går op i en højere enhed. 

Som hesteejer kan det være besværligt at skulle tilpasse hestens dækken efter det omskiftelige vejr her i Danmark, men med linersystemet under dit RD EquiComfort dækken har det aldrig været lettere at have en hest med dækken på. 

Med linersystemet kan du nemt tilpasse din hests dækken til vind og vejr. Foto: Trine Bjørn, Malgré Tout

Det unikke linersystem gør det muligt at tilpasse din hests dækken til det omskiftelige vejr, uden du nødvendigvis behøver at eje flere forskellige dækkener. Ved at tilføje eller fjerne lineren kan du hurtigt og nemt skifte mellem eksempelvis regndækken eller vinterdækken.  

Hvad kan linersystemet?
 • Med linersystemet kan du regulere dækkenets varmeniveau alt efter vind og vejr. 
 • Dermed undgår du at skulle købe flere forskellige dækkener til forskellige årstider og skiftende vejr. Det vil sige, at du stort set kan nøjes med blot ét dækken. Du kan løbende tilføje eller fjerne liners i den periode, hvor din hest går med dækken.  
 • Linersystemet gør, at dækkenet stort altid vil have en tilpas isolering til din hest. Du undgår dermed, at den eksempelvis har det for varmt i foråret eller fryser i løbet af vinteren. 
 • Liners kan tilkøbes til dækkenet og er nemt at sætte fast under dit RD EquiComfort yderdækken. Det er let at montere lineren med velcro og derefter lukke det tæt med den enkle frontlukning, så det sidder godt på din hest under yderdækkenet.   
 • Med en skulderslids er lineren med til at give maksimal komfort for din hest, så den ikke slider på hestens skulder. Desuden er lineren udstyret med blød teddy ved manken. 
 • Det er muligt at få linere i både 100 gram, 200 gram og 300 gram, så du altid kan tilpasse isoleringen til det uforudsigelige danske vejr. Lineren fås i sort.  

LÆS OGSÅ: Dækkensæson: Hvad sker der, hvis din hest får det for varmt?

Du kan vælge dit RD EquiComfort dækken i enten sort, evergreen eller sandstorm. Foto: Trine Bjørn, Malgré Tout

Ét dækken til mange behov

 • 1680 denier slidstyrke med høj skulderslids gør, at dækkenet er meget slidstærkt og modstandsdygtigt overfor både vind og vejr samt leg på folden. Skulderslidsen er med til at reducere friktion på hestens skuldre, og det kan være med til at forhindre gnidninger – også hvis din hest bevæger sig meget og leger ude på folden.  
 • Muligt at bruge dækkenet stort set året rundt. RD EquiComfort har nemlig en let fyldvægt på blot 50 gram. Derfor har det en isolering, som gør, at din hest bliver holdt tilpas varm og komfortabel. 50 gram foringen er med til at forhindre kondens, og det er derved med til at holde din hest tør i stort set alt slags vejr.  
 • En stor og blød mankepude er med til at give optimal komfort for din hest. Den sørger for, at dækkenet ikke trykker på manken eller giver gnidninger ved bevægelse, som kan give ubehag for hesten.  
 • I et RD EquiComfort dækken får du en række fordele i ét og samme dækken. 
 • Med dit RD EquiComfort får du et dækken, som er både vandtæt og åndbart og med høj komfort.
 • RD EquiComfort er designet, så det både er æstetisk, praktisk og med fuld bevægelsesfrihed – inde såvel som ude.
 • Du kan desuden vælge at tilkøbe en hals med velcro, hvis din hest har brug for lidt ekstra beskyttelse, eller hvis din hest er klippet. Halsen har 100 gram fyld samt med en god lukning, som sikrer, at halsstykket er både vind- og vandtæt samt åndbart. Her kan du læse mere om, hvilken størrelse hals, du skal vælge. 
 • Dækkenet har elastiske bagbensstopper for maksimal komfort samt krydsgjord med elastiske indsatser og ikke mindst dobbelt frontlukning. Det fås i tre forskellige farver med reflekslogo på siderne, så der er noget for enhver smag! Du kan vælge mellem sort, evergreen og sandstorm, og det samme gør sig naturligvis gældende for halsstykket.  

Vælg den rigtige størrelse og vedligehold dit RD EquiComfort dækken

RD EquiComfort er lidt stort i størrelsen. Overvej eventuelt, om din hest skal have dækkenet i en størrelse mindre end normalt. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige pasform og størrelse til din hest. På den måde sikrer du, at din hest kan bevæge sig, samt at dækkenet beskytter tilstrækkeligt mod kulde eller varme. 

RD EquiComfort dækken er nemt at tilpasse til din hest ved eksempelvis at fæstne halsstykket og dækkenet med den gode velcro. Foto: Trine Bjørn, Malgré Tout

Med et RD EquiComfort dækken og tilhørende liner har du den optimale løsning for både dig og din hest. Dækkenet er både slidstærkt og komfortabelt for din hest. Det er nemt for dig som ejer, da du hurtigt kan tilpasse isoleringen til vejret. Hvis du vasker, tørrer og vedligeholde dit dækken, har du med RD EquiComfort et langtidsholdbart dækken.

LÆS MERE: Sådan holder du din hest varm og komfortabel

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce