Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Veneziano vinder i Hagen

Denne weekend står det på det internationale stævne Horses & Dreams i Hagen. Daniel Bachmann Andersen er til stede med flere heste, og indtil nu ser det lovende ud.

Onsdag red han CDI1* PSG – Prix St-Georges (PSG) på Blue Hors Zee Me Blue e. Blue Hors Zack. De endte på en andenplads med 73,618% efter Hubertus Schmidt og Toscana OLD, der fik 73,765% På Daniels Instagram skrev han om ridtet: “Han gjorde et super arbejde, og jeg ser frem til at ride ham i Intermediaire I fredag.” 

Torsdag løb CDI4* GP – Grand Prix (GP) af stablen. Her red Kristina Bröring-Sprehe på Desperados Frh til 79,109% hvilket resulterede i en suveræn førsteplads, i og med der var langt ned til nummer to. Nummer to blev Severo Jesus Jurado Lopez på Deep Impact 3, der red til 75,152%. Der var ellers tæt løb mellem Lopez og tredjepladsen, som gik til Patrik Kittel på Delaunay Old med 75,109%.

Dernæst kom Daniel Bachmann Andersen der i denne klasse var til start på Blue Hors Olymbrio. De opnåede flotte 74,087%.

Læs også: Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack klar til Paris

Daniel Bachmann Andersen slår Isabell Werth i Intermediaire II
Fredag skulle Daniel og Blue Hors Zee Me Blue så til start i CDI1* Int I – Intermediate I (Int I). Endnu engang endte de i top fem, da de med deres 71,147% opnåede en fjerdeplads.

Endnu bedre blev det dog da Daniel Bachmann Andersen i Intermediaire II fredag red sig til sejren på Blue Hors Veneziano. Sammen opnåede de 73,684% med langt ned til andenpladsen, der blev Hubertus Schmidt på Escorial med 71,579%. Tredjepladsen gik også til Hubertus Schmidt på Chrysler med 71,316%.

Verdensetteren Isabell Werth fik en fjerdeplads på DSP Belantis med 71%.

Lørdag er Daniel igen til start i Grand Prix Freestyle to Music (GP FS) på Blue Hors Don Olymbrio.

Se resultater og startlister her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce