Dansk Ride Forbund og Eldorado fortsætter samarbejdet

Siden 2013 har Dansk Ride Forbund og Eldorado A/S samarbejdet om at udvikle ridesporten med fokus på sikkerhed, trivsel og sundhed. De er nu blevet enige om at fortsætte samarbejdet. De vil knytte Eldorados tre brands; Catago Equestrian, Horseguard og Equipage, til en række konkrete aktiviteter og tiltag inden for især klub- og elevskoleområdet.

Fortsat leverandør af udstyr til landsholdet

Eldorado har siden samarbejdets start i 2013 støttet og bidraget til at udvikle ridesporten gennem samarbejdet med DRF. Måske kan du huske at have set Catago Equestrian-logoet i landsholdssammenhænge på både underlag, dækkener og hutter, og netop levering af udstyr til DRF’s landshold fortsætter.

Fælles fokus på et stærkt fundament i ridesporten

Eldorado har valgt at sætte større fokus på klub- og elevskoleområdet for på den måde at kunne bidrage til at udvikle og styrke ridesporten nedefra. Det fortæller direktør i Eldorado, Pernille Holzapfel Lausen.

”Sikkerhed, trivsel og sundhed har altid været grundlæggende værdier for os og vores brands, og vi er især optagede af understøtte trivslen og sundheden hos elevskolehestene, som er en af ridesportens absolut vigtigste grundelementer. Derudover kan man ikke komme udenom, at sikkerhed – både blandt ryttere og deres forældre – er alfa og omega i en sport som vores. Derfor giver det super god mening, at vi nu kobler hhv. Horse Guard og Equipage på konkrete aktiviteter og initiativer, som har til formål at understøtte og fordre netop de områder.”

Læs den fulde tekst om samarbejdet her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce