De danske VM-ryttere blev fejret på Amalienborg

For ca. 1,5 måned siden var VM i ridesport i fuld gang, og de danske ekvipager gav den hele armen! Rytterne gav den alt, hvad de kunne, hvilket gav Danmark nogle virkelig flotte resultater. I går blev disse resultater og rytterne så fejret på Amalienborg blandt andet i selskab med Prinsesse Benedikte.

Læs også: Verdensranglisten i dressur er nu opdateret efter VM

Annonce

Dansk medaljeregn ved VM

De fleste danske hestemennesker fulgte garanteret rigtig godt med, da VM i ridesport fandt sted i Herning i august. Verdens dygtigste ryttere og heste red med i konkurrencerne, og de danske ryttere gjorde sig særligt bemærkede og formåede endda at gøre Danmark til det land med flest medaljer.

På baggrund af alle de flotte resultater, blev rytterne inviteret til reception på Amalienborg, som de var til i går.

Læs også: Dansk medaljeregn ved VM: Blandt verdens bedste ridesportsnationer

Rytterne blev fejret på Amalienborg

Det danske kongehus har skrevet en opdatering på deres sociale medier omkring fejringen, hvor de har skrevet følgende:

“Danmark var blandt verdens bedste ridesportsnationer, da VM i ridesport blev afviklet i Herning for lidt over en måned siden. 

Hele fem guldmedaljer, fire sølvmedaljer og én bronzemedalje blev det til, og i dag samlede Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte de mange danske medaljevindere og ryttere til en reception på Amalienborg. 

Prinsesse Benedikte var til stede i Herning, hvor Prinsessen overværede hele mesterskabet. I dag holdt Hendes Kongelige Højhed tale, hvor Prinsessen blandt andet sagde: 

“Hvis nogen havde spået, at Danmark blev den mest vindende nation, så havde vi slået det hen med utopi og latter! Men Danmark viste verden, hvor stærkt et hold vores land kan mønstre, når der er lagt en solid og langsigtet strategi bag.” 

Desuden takkede Prinsessen også arrangørerne og de mange frivillige, der gennem ni dage var med til at sikre, at mesterskabet kunne afvikles.” 

I disse opslag har de også delt et par billeder fra fejringen, som du kan se et par af lige her.

Læs også: Krav ved FEI-stævner ændres midlertidigt grundet mangel på influenzavacciner til heste

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce