Det danske dressurhold kommer ikke på Rådhusespladsen alligevel

Efter at de danske ryttere sikrede en historisk guldmedalje til Danmark i holddressur ved VM i Herning, blev det i går offentliggjort, at der skulle være fejring af det danske dressurhold på Rådhuspladsen og i Københavns Rådhus – med hyldesttaler, champagne og rådhuspandekager på fredag den 12. august. Men dette er desværre blevet aflyst.

Læs også: Historisk dansk sejr ved VM i dressur: Billeder og kommentarer fra rytterne

Annonce

Invitation til fejring

Det er efterhånden blevet en tradition, at store danske sportspræstationer bliver fejret på Rådhuspladsen, hvor hele Danmark kan få mulighed for at fejre de danske sportsstjerner. Mange hestemennesker var derfor også hurtige til at tænke, at de danske dressurryttere dermed også skulle have en fejring. Og det var også planen. Holdet var nemlig blevet inviteret til den helt store fejring på fredag, men nu er den desværre blevet aflyst igen.

Dansk Ride Forbund forklarer

Nyheden er i dag at læse hos Ekstra Bladet, som har haft kontakt med Dansk Ride Forbund, hvorved de forklarer: “Vi er meget glade for, at rytterne er blevet inviteret, men kalenderen kan desværre ikke gå op, og derfor kan det ikke lade sig gøre for vores ryttere at komme på Københavns Rådhus på fredag,” siger Julie Servé Regtved, kommunikationschef hos Dansk Ride Forbund til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet skriver, at der er “gået koks i kommunikationen”, og at det ikke er forventningen, at man kan finde et nyt tidspunkt at fejre rytterne i den nærmeste fremtid. Derfor betragtes fejringen foreløbig som aflyst.

Så desværre kommer de fire ryttere Cathrine Laudrup-Dufour, Nanna Merrald Rasmussen, Carina Cassøe Krüth og Daniel Bachmann Andersen altså ikke på rådhuspladsen og bliver fejret. Så må hele Hestedanmark istedet sørge for at vise vores støtte og lykønskninger på andre måder. For en ting er da sikkert – de dygtige ryttere skal da fejres!

Læs også: DR viser de VM-klasser, hvor danske ekvipager deltager

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce