Find alt, hvad du har brug for – ny portal gør det nemt at have hest

Annoncørbetalt artikel

Hvem har ikke prøvet at sidde timevis foran computeren for at lede efter leverandører, som sælger nøjagtigt det, du lige mangler til din firbenede ven? Det kan være en uoverskuelig og tidskrævende proces, hvis du ikke helt ved, hvad du leder efter eller hvis du ikke kender nogen, som kan give dig anbefalinger til hvor du skal lægge dine penge. Det har FerieRytter lavet en spændende løsning på.

Få det, du leder efter med et enkelt klik

FerieRytter har med støtte fra Guldborgsund Kommune lavet en portal, som gør det nemt for dig at danne dig et overblik over hvad der findes af leverandører inden for forskellige hesterelaterede kategorier så som udstyr, behandlere, undervisere, ferie og landsdækkende services til din hest. Leverandørerne findes i alle fem regioner i Danmark.

Læs også: Hestefolk klar til at trække mere hesteturisme til Danmark

“FerieRytters drøm er at kunne vise alle de fantastiske hestetilbud, der findes i Danmark ét samlet sted,” fortæller Merethe Kepp, som er formand for foreningen FerieRytter.

På FerieRytters hjemmeside kan du blandt andet finde leverandører af rideferier. Foto: FerieRytter

Et nemt overblik

Tanken med portalen er at skabe en nem genvej mellem brugernes behov og de leverandører, som kan hjælpe med at få behovet opfyldt. Hvis du eksempelvis gerne vil på rideferie med din hest, men har brug for hjælp til trailertræning for at komme afsted, kan du finde leverandører til begge ting inde på portalen. Det vil med andre ord sige, at du ikke behøver lede flere steder.

En af de mange tilbud, man kan finde på Ferierytter.dk, er True Lead Academy, hvor Marianne Florman tilbyder forskellige muligheder som behandling, ferie, landsdækkende services og undervisning. Foto: Privat

Brugervenlighed i fokus

FerieRytters portal er nem at finde rundt på. Den er opdelt i kategorier, og du kan derfor med få klik finde det, du leder efter. På portalen kan du:

  • klikke på menuer med kategorier øverst på webstedet
  • klikke på markøren på kortet for en bestemt geografisk placering
  • søge på forsidens søgefelt i områder eller kategorier
  • skrive dit søgeord i søgefeltet

Læs om andres oplevelser

På portalen kan du både læse om andres oplevelser med de enkelte leverandører gennem anmeldelser, de besøgende har lavet. Omvendt kan du også selv skrive anmeldelser og dermed hjælpe andre med at finde de bedste løsninger, ydelser eller produkter.

Genvinst for både brugere og leverandører

Udover at portalen giver et godt overblik over hesterelaterede leverandører i Danmark for de besøgende, er portalen også et godt sted for leverandører at være. Som leverandør er du nemlig automatisk sikret en stor eksponering for hesteinteresserede og købeparate mennesker.

Stor eksponering for leverandører
Hvis du har en hesterelateret virksomhed, og gerne vil være let at finde i mængden af udbydere på markedet, er portalen et godt udstillingsvindue. Du bliver eksponeret overfor potentielle købere, som besøger portalen, og du vælger selv, hvor mange og hvilke kategorier, du vil vises under. Det er muligt at vælge mellem en bronze-, sølv- eller guldpakke, alt efter hvor meget du vil have vist på portalen.

Klik her, hvis du er virksomhed og gerne vil læse mere om mulighederne.

Læs FerieRytters artikel Drømmen om ny webportal opfyldes

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce