Fuldt hus hos Helgstrand Event i Kristi Himmelfartsferien

Annoncørbetalt artikel

Vi glæder os over, at der er stor tilslutning til vores distriktsstævne i Kristi Himmelfartsferien den 18 maj, hvor vi kan se frem til 1800 starter fordelt i springning og dressur.

Fire konkurrencebaner danner rammen om et stort distriktsstævne i springning og dressur, når vi byder velkommen til et alsidigt stævne fra den 17.-21. maj i Uggerhalne. Stævnet byder på mange forskellige klasser i begge discipliner, og der er mulighed for at ride forskellige cups eller holdkonkurrence.

Vil du gerne ride enten LB, LA eller MB i springning, har du mulighed for at ride Pavo Bronze, Silver eller Gold Tour, hvor de 20 bedste ponyer og heste efter to kvalifikationer kommer i finalerne, mens de øvrige får lov at ride en trøstefinale. I dressur kan man ride almindelige klasser i LB til Intermediaire.

Nordvest Box Future Cup

En af de cups man kan deltage i ved stævnet, er Nordvest Box Future Cup, som er en cup for kategori III-ponyer på LA-niveau i både springning og dressur.

Ved distriktsstævnet rides der to kvalifikationer og efterfølgende en finale for de 20 bedste i springning. Herfra går de 10 bedste videre til at kunne ride ved den endelige finale i forbindelse med Nations Cup-stævnet i Uggerhalne fra den 24.-28. maj.

I dressur afholdes der to kvalifikationer ved distriktsstævnet, og de 10 bedste sammenlagt fra dem går videre til finalen, som afholdes under DM i dressur fra den 1.-4. juni.

Nobel Team Cup i springning

For springrytterne er der også mulighed for at deltage i en holdkonkurrence på LB og LA-niveau. Hvert hold skal have tre eller fire ryttere, hvor de to rider LB og de to rider LA. Konkurrencen afholdes efter en metode B12, hvilket betyder, at man rider to hovedrunder og efterfølgende en omspringning ved lige placerede.

Deltagerne på holdene behøver ikke være fra samme klub, men man skal angive et holdnavn, der indikerer hvem der rider på hold sammen. Der er tilmeldt næsten 30 hold i ponykonkurrencen, men der i hestekonkurrencen kommer omkring 10 hold til start. Holdnavnene byder blandt andet på navne som Power Puff Girls og Drenge i Ridesporten.

Kingsland Cup i dressur

I dressur er der mulighed for at deltage i Kingsland Cup, som er en cup der afholdes for både pony og hest på LA-niveau. De sammenlagt 10 bedste heste og de 10 bedste kategori I og II ponyer får mulighed for at ride finalerne, der afholdes i forbindelse med DM i dressur fra den 1.-4. juni.

I alle konkurrencerne kan deltagerne se frem til spændende konkurrence og gode præmier, og vi glæder os meget til al den aktivitet der kommer på anlægget i Uggerhalne i Kristi Himmelfartsferien.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce