Godt nyt til rideklubber: Slip det administrative og få mere tid til sporten

Annoncørbetalt artikel

Hvis du er en del af det at drive en rideforening eller rideskole, kender du nok alt for godt de mange timer, du kan bruge på administrativt arbejde. Hvad nu hvis vi fortæller dig, at der findes en løsning, der kan lette dit arbejde markant?

Udsendelse af girokort, medlemshåndtering, indbetalinger, håndtering af tilmeldinger, økonomistyring. Det er bare nogle af de tilbagevendende opgaver for dig, som eksempelvis arbejder som kasserer i en rideklub eller –skole. Ofte er dit arbejde frivilligt og lidt af en tidsrøver.

Føler du, at du er ved at drukne i administrative opgaver? Foto: Arkiv

Med softwareløsningen Klubmodul får frivillige og ansatte i rideklubber og -skoler mere frihed og tid til at fokusere på selve sporten. For Klubmodul tager sig af mange af de administrative opgaver, man som frivillig eller ansat normalt bruger mange timer på. Kort og godt giver løsningen mulighed for at vinke farvel til Excel-ark, papirlapper, girokort og hjemmelavede hjemmesider og i stedet bruge tiden i stalden eller på hesteryg.

Læs også: 10 ting som kun vi, der har gået på rideskole, forstår

Med softwareløsningen fra Klubmodul får du mulighed for at bruge mere tid på sporten.

Hurtigt overblik

Udover at lette meget af det administrative arbejde giver Klubmodul også både ansatte, frivillige og medlemmer mulighed for at få et hurtigt overblik.

Som ansat og frivillig kan du nemt få et overblik over status på medlemmer, betalinger og tilmeldinger. Det gør blandt andet, at du nemt kan give medlemmer svar på henvendelser, holde styr på bookinger, give bestyrelsen en opdatering på økonomien og meget mere.

Som medlem har du via Klubmodul adgang til din egen personlige side, hvor du nemt kan få et overblik over sendt mail, tilmeldte events, betalinger og dit medlemskab generelt.

Infografik_Klubmodul
Der er flere fordele ved at bruge Klubmodul.

Det får du

Løsningen fra Klubmodul er hele tiden i udvikling, og du vil løbende opleve at der sker nye spændende muligheder med løsningen. Lige nu får du med Klubmodul adgang til:

  • Medlemsdatabase
  • Online tilmeldingssystem
  • Online bookingsystem
  • Regnskabsprogram udviklet specielt til foreninger
  • Hjemmeside til foreninger

Læs også: Hvis du var en hest, hvilken hest ville du så være?

Det er nemt

Tænker du: ”Åh nej, det er jo et kæmpe arbejde at udskifte alt det, vi kender fra flere systemer til ét.” Slap bare helt af.

Klubmodul flytter det hele for jer og tilpasser også systemet efter jeres ønsker og behov. Systemet kan derfor designes så det ligner det, I allerede kender samt understøtter de gode rutiner, I har og gerne vil beholde.

Om Klubmodul

Klubmodul er et effektivt administrativt redskab for både frivillige og ansat personale i foreninger og klubber. Klubmodul har udviklet det bedste foreningssoftware for at kunne tilbyde jer det ultimative system til administration af jeres klub eller forening. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce