Gratis event magasin til DM i dressur 

Denne weekend er der DM i dressur. Og for første gang nogensinde har Malgré Tout produceret et gratis, digitalt event magasin til dig som interesserer sig for sporten. Pavo DM i dressur bliver afholdt af Helgstrand Event i Uggerhalne, lidt udenfor Aalborg i Nordjylland fra den 1. til den 4. juni. 

Find det gratis event magasin her

Gå ikke glip af dette fantastiske event, som vil showcase nogen af Danmarks bedste dressurryttere. Oplev topryttere som Carina Cassøe med Heilines Danciera, Andreas Helgstrand with Jovian og Wendy, Anna Kasprzak med Rock star 13 og Addict de Massa, og Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Don Olymbrio og Blue Hors Zepter. Der er gratis adgang til eventet og hvis du ikke har mulighed for at møde op, kan du stadig læse vores gratis event magasin samt følge eventet over livestream. 

Malgré Tout digitale event magasin vil byde dig velkommen og kan hjælpe dig med at finde vej, give oversigt over alle klasserne og programmer. Event magasinet byder også på gratis artikler om toprytterne, fodring, føl og meget mere. 

Glem ikke at deltage i vores enorme giveaway i samarbejde med Kingsland, hvor du kan vinde fede præmier som blandt andet sadelunderlag, dækken og støvle taske. 
Gå til Malgré Tout’s Instagram for at deltage i den store giveaway som er startskuddet for samarbejdet mellem Malgré Tout og Helgstrand Event klik her: @malgretoutmedia

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce