Hestefoder med fokus på bæredygtighed, faglighed og prisvenlighed

Annoncørbetalt artikel

Hvis du er hesteejer og jævnligt køber hestefoder, har du nok hørt om NAG. Men vidste du, at der bag navnet gemmer sig en stolt tradition med brug af lokale råvarer, solid faglighed og ambitioner om at passe på vores miljø?

Nordsjællands Andels Grovvareforretning, nok bedre kendt som NAG blandt mange hesteejere, har produceret hestefoder i mere end 50 år. NAG er ejet af lokale landmænd, og bruger lokale råvarer i deres produkter.

NAG står blandt andet bag HorsePro hestefoder, som er et eksempel på en specialiseret del af NAG´s foderproduktion, hvor nyeste viden inden for heste optimeres i hestefoderet. 

NAG-HorsePro foderet er produceret af lokale råvarer fra Danmark. Foto: NAG

Produktion af hestefoder i mere end 50 år 

NAG-HorsePro er produceret i Danmark, og firmaet tager altid udgangspunkt i den nyeste viden på ernæringsområdet, når det kommer til sammensætningen af foderblandinger. HorsePro-serien er gennem de sidste 50 år blevet opdateret løbende af firmaets faglige konsulenter, så der ligger både høj faglighed og erfaring bag produkterne. Herudover tilbydes der flere forskellige fodervarianter, så der er noget for alle hesteracer og livsstadier, men også til bestemte præstationsniveauer.

NAG har kombineret gode gængse råvarer med ny viden og tilsat de elementer, som har bevist at gøre en forskel for hesten.

Hvilke tanker ligger bag?
  • Tilpasset til dansk grovfoder/danske jorde
  • Tilsat organiske mineraler – sikrer en god optagelse
  • GMO-frit
  • Naturligt E-vitamin
  • Tilsat urter der er kendt for deres antibakterielle og antioxidative funktioner
  • Fokus på hestens fordøjelse gennem gode fiberkilder samt pre- og probiotika
  • God kvalitet
  • God foderøkonomi
  • God smagbarhed

Foderrådgivning fra uddannede agronomer

Det kan generelt være svært at vælge det rigtige foder til sin hest, så den hverken får mere eller mindre end den har brug for. Og så kan hestens behov ændre sig over tid alt efter alder, præstationsniveau, årstid og type.

Medarbejderstaben hos NAG har alle et fagligt højt niveau. Det betyder blandt andet, at du kan få kvalificeret rådgivning af uddannede agronomer, som netop er godt klædt på til at guide dig mod det mest optimale foder til din hest.

Læs også: Heste elsker at spise salt, selvom de ikke har brug for det

Samfundsmæssig ansvarlighed vægtes højt

NAG-HorsePro arbejder på at minimere klimaaftrykket og få en øget bæredygtighed. Som en del af strategien bliver produkterne baseret på lokale råvarer fra lokale landmænd. Da produktionen ligger i Danmark, støtter NAG dansk erhvervsliv. Og så betyder den lokale produktion at fragten også minimeres.

Der er tænkt bæredygtigt når det kommer til emballagen hos NAG. Foto: NAG

Bæredygtig emballage

Hestefoderet fra NAG-Horsepro leveres i bæredygtige og miljørigtige papirsække. Sækkene er uden indvendig plast og kemisk coating, og så er farven på sækkene vandbaseret. For at kunne give kunderne det billigste produkt og for at mindske klimaaftrykket er alle sække ens.

Godt foder behøver ikke være dyrt

En af grundtankerne bag NAGs foder er at de skal være af topkvalitet samtidig med det er økonomisk. Foderet er udviklet med målet om at optimere hestens sundhed og præstation – og samtidig minimere hesteejerens foderudgifter.

NAG lytter meget til kunder, samarbejdspartnere og ryttere, når det kommer til videreudvikling af produkter. På den måde skaber man et samspil, hvor fagligheden forenes med de praktiske erfaringer for hvad der rent faktisk virker for hesten og piloten.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce