Hestetræning med glæde og plads til personlighed

Selyne & Jérémy Gonzalez har dannet par, siden de begge var 16 år. I dag 10 år efter, danner de fortsat par som Team Gonzales på de internationale arenaer, hvor de viser smukke heste i fri dressur. Trænerparret fokuserer på glæde og hestens personlighed, når de arbejder med dyret.

Parret, som bor i det sydlige Frankrig, har 17 heste og en baby på 18 måneder. 60 dage om året rejser de rundt med deres veltrænede heste, og efter Store Hestedag skal de blandt andet optræde for den marokkanske konge til ”The 9th Horse Festival of El Jadida”. Heste er både passion og arbejde for Team Gonzalez.

Vi er sammen med vores heste hver dag. Normalt starter vi i stalden klokken otte for at se, om alle er ok, og så arbejder vi med dem indtil sekstiden om aftenen. Det afhænger af, hvor meget vi skal nå. Når vi skal forberede et show, bruger vi derudover tid på kostumer og musik,” fortæller Jérémy og Selyne, og fortsætter: “Men det hele er ikke arbejde og træning; vi bruger også tid på bare at se på hestene og lære mere om dem.

Kendskab til og forståelse for den enkelte hest er nemlig omdrejningspunktet i deres træning.

Læs også Elsker du dig selv? Og hvorfor betyder det noget for din træning?

Træning skal være sjovt – også for hesten
Det er vigtigt, at hesten arbejder med glæde. Det skal være en leg, hvor vi sætter reglerne, men hvor hesten får plads til at udtrykke sig. Hestene skal bevare deres personlighed i træningen og til show. Og træningen skal foregå i en god atmosfære både for hest og rytter,” fortæller Selyne og Jérémy, da vi spørger til, hvordan de træner deres heste.

Du kan møde Team Gonzalez til Store Hestedag den 3. og 4. september.

Læs også Du kan godt! – Sådan bliver du bedste venner med din udvikling

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce