Corona hindrer ikke Hillerød Horse Show

Annoncørbetalt indhold: Hillerød Horse Show.

Er du klar til Hillerød Horse Show 2020? Det er arrangørerne! Læs her, hvordan de forbereder sig, så de kan holde et spændende event, samtidig med at de skaber trygge rammer for alle i disse tider.

Fokus på sikkerhed

I år har Hillerød Horse Show sat sikkerheden i højsædet og gør klar til at kunne afholde arrangementet, således at alle retningslinjer bliver holdt. Derfor er der blevet lavet specielle tiltag, som skal sikre, at alle får en tryg messe. I Royal Stage er der over 8000 m2. fordelt på flere zoner i de mange haller, hvilket gør, at der er plads til mere end 2000 mennesker på samme tid. Dette er i følge sundhedsmyndighedernes krav om, at der skal være 4 m2 pr. person. Dermed kan Hillerød Horse Show 2020 have 2000 gæster ad gangen i de mange haller.
Dette gør, at arrangørerne kan afholde messen som hidtil planlagt, og Paw Olsen, der er arrangør, siger:

“Jeg glæder mig til at afholde messen i år, da det blandt andet er vores 10 års jubilæum. Selvfølgelig har vi i år fokus på sikkerheden, så vi er sikre på, at alt følger retningslinjerne, og alle kan være helt trygge til messen. Vi gør alt dette i samarbejde med Royal Stage, og vi følger løbende situationen.”

– Paw Olsen

Desuden nævner Paw Olsen også, at man allerede nu har set, hvordan andre messer, med flere tusinde gæster, bliver afholdt med succes.

Hvad kan du selv gøre

For at alle kan hjælpe med at passe på hinanden, opfordrer Hillerød Horse Show til, at du bliver hjemme, hvis du selv har symptomer på Covid-19, samt at du lader dig teste, hvis du har været i områder, hvor der er stor risiko for smitte.
Derudover opfordres der til, at alle, der deltager i messen, downloader Smitte|stop-appen, således at alle kan hjælpe med at passe på hinanden, og vi kan deltage i at opspore evt. smitte.

Bliv hjemme, hvis du er syg

God hygiejne og afstand

Download Smitte|stop-appen


Hillerød Horse Show 2020


Hillerød Horse Show vil løbe af stabelen d. 13.-15. november og byder på tre inspirerende dage med masser af udstillere, shopping og over 50 forskellige arrangementer på programmet lige fra clinics, shows og opvisninger til talkshows og foredrag. Show, eventyr og fart, spring, dressur, islænderridning, trec og western er bare noget af det, der vil præge dagene.Hvis du vil vide mere om, hvad der skal ske til Hillerød Horse Show, kan du læse om blandt andet Cathrine Dufour og Daniel Bachmann’s clinic, samt Mette Mannseth og Nils Christian Larsen’s clinic. De glæder sig alle sammen meget til at komme og give publikum unikke oplevelser!

Cathrine Dufour og Cassidy. Foto: FEI / Satu Pirinen
Mette Mannseth. Foto: Mette Mannseth
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce