Lær miljøtræning af politiet

Pressemeddelelse fra Vestjysk Sports- og Terrænrideklub

Den sidste weekend i oktober, får lille, vestjysk rideklub besøg af træner for politiets rytterisektion, Kristian Madsen, som skal undervise klubbens medlemmer i såkaldt miljøtræning, der bl.a. har til formål at lære hest og rytter at blive mere modstandsdygtige overfor de uforudsigeligheder, der opstår i den daglige ridning.

Læs også: Så lykkedes det: Politihestene har fået topmoderne og eksklusive faciliteter

Politiet underviser i miljøtræning

Politiets rytterisektion er efter nedlæggelsen i 2012 atter en realitet i såvel hovedstaden som det øvrige Danmark. Dansk politi har i øjeblikket otte heste til brug i tjenesten, og de beredne betjente formår, udover at se prægtige ud, at skabe øget synlighed af politiet samt give disse et optimalt overblik. 

Ryttere og andre interesserede i Vestjylland får lov at snuse lidt til det nye, statslige tiltag, for d. 26. og 27. oktober byder Vestjysk Sports- og Terrænrideklub velkommen til politiassistent og miljøtræner i Københavns ridende politi, Kristian Madsen, som over de to dage skal undervise klubbens medlemmer i miljøtræning. I undervisningen vil Kristian Madsen lære rytterne, hvordan de sammen med deres heste bedst muligt tackler uforudsete udfordringer og hestens reaktioner bedst muligt. Målet er, at hverken hest eller rytter bliver stressede, men derimod mere fortrolige med de uforudsigeligheder, der måtte opstå, når man rider i det fri.
Pladserne på undervisningsholdene er revet væk, men klubben understreger, at alle er velkomne til at komme for at kigge og lære.

Hest i røg
Politiets heste lærer mange ting, for eksempel at gå igennem tyk røg. Privatfoto.

Vestjysk Sports- og Terrænrideklub

Vestjysk Sports- og Terrænrideklub (VEST) er en lille, uafhængig rideklub hvor der er højt til loftet, hvor alle er velkomne uanset niveau, alder eller erfaring, og hvor medlemmerne spænder fra fem til 78 år. Klubben omfavner alle typer heste og alle discipliner indenfor ridesporten. Al administration foregår online, da rideklubben hverken har klubhus eller ridehal; medlemmerne samles udelukkende i det fri eller på lejede lokationer.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce