Den perfekte Valentines Day for en hestetosse

Vi hestefolk er et specielt folkefærd, når det kommer til romantik og kærlighed. For det er oftest hestene, der får størstedelen at den at føle, og vi ønsker os sjældent dyre parfumer og moderigtigt tøj. I stedet bliver vi kisteglade, når vores udkårne giver os et par nye gummistøvler, eller vi har fundet et godt tilbud på træpiller i det nærmeste byggemarked. I anledningen af, at det snart er Valentines Day, har vi lavet en sjov lille guide, som kan hjælpe dig til at finde en passende gave til eller romantisk oplevelse for din hesteelskende kæreste.

Læs også: Derfor bør du være kæreste med en hestepige

Morgenmad på sengen

Og her taler vi ikke, om at han/hun skal forkæle dig med lækker skyr med bær, honingristet mysli, croissanter og en latte på sengen. Næ nej. Som hestemenneske handler det om at få nok indenbords til at kunne klare dagens gøremål. Så fire halve hesteskiver med ost på, og du er tilfreds.

Annonce

En hyggelig gåtur hånd-i-hånd i forårsvejret

… er noget, du slet ikke har tid til! Hvis din kæreste eller date endelig vil tilbringe tid sammen med dig, så kan han/hun passende tage med dig i stalden og hjælpe med at muge ud. Der er da heller ikke noget mere romantisk, end at stå og skovle hestemøg sammen, vel? Tiden skal bruges fornuftigt og have et formål – altså det formål at passe og nusse om din hest.

Ud at spise på en lækker restaurant

Når nej… Det har corona jo sat en stopper for. Men det er faktisk en fordel, når man er sammen med et hestemenneske. Din version af en romantisk middag lyder nemlig allerhelst: “Ej kan vi ikke bare hente noget take-away på vej hjem fra stalden?”. Du har alligevel mudrede støvler og ridebukser på, og du orker ikke at skulle køre hjem, gå i bad og tage pænt tøj på. Desuden er klokken for længst passeret kl. 17.30, hvor du lovede kæresten at være hjemme igen. Det er din kæreste heldigvis vant til.

Annonce

Det der sker efterfølgende

… er ikke det, som din kæreste måske havde forestillet sig. Efter at have siddet i sofaen og lugtet af hest, med telefonen i hånden, fuldt optaget af at se på hestevideoer og venindernes seneste opdateringer det meste af aftenen, går du ud som et lys. Det eneste din kæreste for fornøjelsen af efter kl. 21 er din snorken. Sådan er det bare.

Det bedste scoretrick

Og hvad er så det allerbedste scoretrick? Jo, altså… Vi forlanger ikke dyre smykker eller 10 langstilkede roser. Hvis man virkelig gerne vil score os, er det bedste råd at komme med en pose gulerødder på første date. Så viser din date nemlig, at han/hun er indforstået med at det at date dig, er en samlet pakke, hvor hest, stald og stævner indgår.

Annonce

Husk at sige tak

Alt i alt skal det lyde: Kære hestetossede menneske! Husk, at din passion for heste har en lige så stor indvirkning i dit liv som i dit parforhold. Husk at takke din kæreste/ægtefælle for at kunne holde til mosten, for vi er altså ikke de nemmeste at leve sammen med. Til gengæld er vi de nemmeste at give gaver.

Læs også: Ridesporten for begyndere i hesteverdenen: en ride-ordbog

Artiklen er oprindeligt bragt i februar 2020.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce