Skal du med? Heste og ryttere i verdensklasse indtager den store scene ved Icehorse Festival

PRESSEMEDDELELSE

I 2023 er det 4. gang, at Icehorse Festival bliver afholdt. Stævnet har stor succes og interesse fra både ind- og udland, så der er garanti for høj, høj kvalitet og underholdning.

I skrivende stund står 288 ekvipager på deltagerlisten i sportsklasserne ved dette års Icehorse Festival. Derudover står en lang række fantastiske hingste klar til hingsteshowet lørdag aften, og et flot hold unge, talentfulde heste er klar til at vise sig i futurity-klasserne. Knap 50 udstillere er ved at pakke de lækre varer ned for at tage af sted og fylde det store messeområde, og Dansk Islandshesteforening har i samarbejde med Icehorse Festival-teamet fundet spændende og lærerige foredrag frem i en større række DI Talks, som man kan høre gratis, hvis man har billet til Icehorse Festival.

Fotocredit: Icehorse Festival

Der er også allerede fyldt godt op på tilskuerrækkerne til verdens største indendørs islandshestefest, og vi glæder jer til at byde alle velkommen. Det er simpelthen her, det sker!

I år er det tilmed VM-år, hvilket kan ses på den yderst interessante og stopfyldte deltagerliste. Som det er efterhånden er sædvane, kastede rytterne sig over tilmeldingsportalen, så den blev lagt ned, da der blev åbnet for de eftertragtede pladser til stævnet. Vi glæder os til at se dem alle!

Underholdning over 4 dage

Icehorse Festival er et overflødighedshorn af oplevelser og guf for islandsheste-elskeren. Hovedformatet er World Ranking-konkurrencen med Sport A og Sport B-klasser over alle fire dage. Det foregår Indendørs i Hal M på en 250m ovalbane – bygget op til formålet. Klasserne løber fra tidlig morgen kl 08 til sen aften kl 22. Her deltager både danske og internationale sportsryttere og i år skal vi både se favoritter som Sys Pilegaard på Abel fra Tyrevoldsdal, Julie Christiansen kommer med Kveikur frá Stangarlæk 1, og Jóhann Skulason kommer med Evert fra Slippen. Men også nye, spændende ekvipager skal træde ind på banen. Du kan se hele deltagerlisten (der bliver opdateret løbende) her: Sporti

Konkurrencedagene krydres med et stort messeområde, hvor du finder alt til og omkring den islandske hest. DI Talks’ene arrangeret af Dansk Islandsheste Forening byder på hele 8 oplæg og foredrag med viden om alt fra hestevelfærd og hestetænder, alrid til pas. Og desuden drysses programmet på ovalbanen med flere indslag og spændende – og indtil videre hemmelige – shows undervejs. Gad vide, hvad vi finder på i år?

Fotocredit: Icehorse Festival

Nyt tiltag i år: Gratis Icehorse Clinics om torsdagen

Arrangørerene Lone Bertelsen, Stine Sandahl og Rasmus Møller Jensen glæder sig meget til at slå dørene op, og i år har de desuden et nyt tiltag, ”Icehorse Clinics”, to gratis foredrag om torsdagen med kiropraktoren Kirsten Levinsen om ”bedre sæde, bedre ridning” og islandske
Oddur Ólafsson, der fortæller om, hvordan man kan forbedre og systematisere sin ridning.

Og det bedste at det hele: Alt er inkluderet i billetprisen, som man kan købe over sporti.dk – her er både partout og dags-billetter. Icehorse Festival forløber fra 30/3 til søndag 2/4 i Herning Messecenter. Det er en weekend fuld
af spænding, store oplevelser, inspiration, shopping og heste, heste, heste – så kom med og nyd hvert sekund!

Køb partout eller dagsbillet her:
https://www.sporti.dk/icehorsefestival/billet

Se program og mere info på:
www.icehorsefestival.com

Tjek deltagerlisten ud her:
https://www.sporti.dk/icehorsefestival/sport

Hingsteshow

Arthúr frá BaldurshagaBlakkur frá Þykkvabæ IBósi frá Húsavík
Börkur frá Efri-RauðalækBörkur frá FákshólumEldjárn frá Skipaskaga
Fákur frá Horni IGustur från SkeppargårdenHagalín fra Engholm
Hrókur frá SunnuhvoliHugur frá KetilsstöðumRomeo vom Heesberg
Rögnir frá Minni-VöllumSkutull frá HafsteinsstöðumSpuni fra Tooholm
Styrkur frá Leysingjastöðum IITrostan fra MidtgaardÓðinn fra Nordal
Þrumufleygur frá Höskuldsstöðum

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce