Tilmeld dig Ung i DV’s sommerlejr nu

Ung i DV holder igen i år deres sommerlejr på Vilhelmsborg, og der er nu mulighed for tilmelding, fremgår det af deres hjemmeside.

Fokus vil i år ligge lidt på bedømmelse af hestens eksteriør, og hvad det har af betydning for ridningen. Derudover er der også planlagt en heste-wellness dag, hvor der kommer en hestemassør forbi.

Sommerlejren afholdes fra lørdag d. 30 juni til og med onsdag d. 4. juli. Der er planlagt tre ridedage og en dag med afveksling. Udover alt det faglige er der også planlagt grillaften, højdespringskonkurrencer til fods og hyggelige skovture.

Arrangementet er for alle uanset niveau, og du har mulighed for at bringe din egen hest og få undervisning i enten spring eller dressur. Dog er der fortrinsret til folk under 25 år, da det er UNG i Dansk Varmblod.

Den erfarne dressurrytter Anemette Holm Petersen fra AT Dressage vil igen i år stå for dressurundervisningen. Hun er udlært berider ved Niels Henrik Christensen og har erfaring med uddannelse og stævnedeltagelse på Intermediaire niveau internationalt.

Springrytteren Johnny Hansen kommer til at stå for springunderviseren på sommerlejren. Han har placeringer og sejrer i klasser til og med Grand Prix niveau. Johnny Hansen har i flere år været en del af Dansk Varmblods avlsledelse. Inden da var han i mange år testrytter ved Dansk Varmblods Unghestechampionat i springning, der er en del af Hingstekåringen i Herning.

Der kan findes mere info omkring tilmelding på Ung i Dansk Varmblods hjemmeside.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce