Ung i DV-Sommerlejr 2019

Sommerlejr 2019
Hvert år afholder UNG I DV en sommerlejr, hvor deltagerne har mulighed for af medbringe deres egen hest/pony og få undervisning af professionelle hestefolk i såvel dressur som springning. Sommerlejren 2019 foregår på Vilhelmsborg fra: tirsdag d.2. juli til og med lørdag d. 6. juli.

Kæpheste, banetræning, programridning, undervisning, mønstring, eksteriør og meget andet
I år vil der være fokus på bedømmelse af hestenes eksteriør, og hvad det betyder for vores ridning. Derudover er der planlagt en kæpheste-workshop og kæpheste-ridningskonkurrence!!

Udover alt det faglige er der lagt op til nogle hyggelige dage med masser af snak omkring heste og avl. Der vil være grillaften, rundbold, højdespringning (uden hest), og rideture i de Vilhelmsborgs naturskønne omgivelser.

Der vil være tre dages ride undervisning og en dag med afveksling. Opdelt dressur og spring, og i år vil der også være programridning for dressurdommer og banetræning med springunderviseren.

Hvem underviser?
Underviser i dressur er igen i år Anemette Hansen fra AT dressage, og Johnny Hansen vil igen være underviser for springrytterne.

Priser
Pris for medlem: 2.500,-
Pris for ikke medlem: 3.000,-

Tilmelding
Er du over 25 år, vil du først blive sat på venteliste, så de under 25 år har første prioritet, da det er en UNG I DV-sommerlejr.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce