Tips til at føle sig mere tilpas i sit ridetøj

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du er en af dem, der bruger meget tid i dit ridetøj, får du her nogle tips til, hvordan du kan føle dig mere tilpas, når det er tid til at hoppe op på sadlen. 

Hav styr på det inderste lag

Undertøj er en vigtig del af enhver kvindes garderobe, og det er ikke uden grund. Trusser er med til at sikre, at man føler sig godt tilpas, og det er muligt at finde trusser online, som egner sig godt til ridning. Det kunne for eksempel være trusser, som man ikke kan se gennem ridebukserne og trusser, der er behagelige til de lange dage, hvor man enten er til stævne eller ude på en lang tur. Hvis det særligt er komforten, man vægter højt, er det  en god idé at vælge undertøj i økologisk bomuld eller bambus, da disse materialer føles behagelige og åndbare mod huden. 

Vælg ridetøj i den rette størrelse

Når det kommer til at føle sig godt tilpas i sit ridetøj, er der særligt én ting, man bør undgå, og det er at gå med ridetøj, der er for småt. Dette gælder både for dine ridestøvler, men selvfølgelig også for tøjet. For hvis ens tøj er for småt, vil det ikke kun sidde dårligt udadtil, det vil også føles ubehageligt indadtil. For småt tøj strammer i sådan en grad, at det kan være svært at tænke på andet, og du bør jo netop tænke på andet, når du er ude at ride. Du bør derfor hellere investere i tøj, der er lidt for stort end lidt for småt og udskifte dit ridetøj, hvis det ikke længere passer til din krop. 

Du kan med fordel gøre en indsats, når du skal til stævne

Når du skal til stævne, kan du med fordel gøre en ekstra indsats ved at pynte dig med et par smukke øreringe eller flette håret på en måde, der både er smuk og praktisk. Når du skal til stævne, kan du også pudse dine ridestøvler og stryge samt vaske dit ridetøj, så det er klar til den store dag. Dette vil højest sandsynligt også have en positiv indvirkning psykologisk, da du vil føle dig ekstra klar, når du har gjort noget ud af din fremtoning. 

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på, hvordan du kan føle dig mere tilpas i dit ridetøj. For ridning skal gerne være en god oplevelse, og det er særligt muligt, hvis man føler sig glad og veltilpas.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce