VM i military starter i dag, og de danske ryttere er klar

I dag starter VM i military, som finder sted i Italien. Konkurrencerne starter i dag, og afgøres på søndag den 18. september. I år har vi to danske ekvipager med, og vi glæder os til at følge deres tur i Italien!

Læs også: Dansk medaljeregn ved VM: Blandt verdens bedste ridesportsnationer

Annonce

VM i military

I disse dage – fra den 15.-18. september 2022 – afvikles Verdensmesterskaberne i military i Italien. Konkurrencerne er fordelt på tre discipliner, som ekvipagerne skal igennem; dressur, terrænridning og ridebanespringning.

I dag er det mesterskabets første konkurrencedag, og både i dag og i morgen skal rytterne konkurrere i dressur. På lørdag skal rytterne så ud i terrænet og på søndag afgøres hele mesterskabet med ridebanespringning.

Læs også: Militaryrytter: Ridebanespring og terrænspring kræver hver sin teknik

De danske ryttere

Vi har to danske ekvipager til start og de stiller begge op individuelt. Ekvipagerne ankom til stævnepladsen Pratoni del Vivaro for et par dage siden. I går var der så åbningsceremoni samt dyrlægetjek af alle hestene. De danske heste gik fint igennem tjekket, og er nu klar til at starte konkurrencerne i dag.

Danskerene skal på dressurbanen på følgende tidspunkter:

  • Kl. 12:16: Hanne Wind Ramsgaard og Amequ Torino
  • Kl. 16:38: Mia Hastrup og Shjabrina

Læs også: Historisk dansk sejr ved VM i dressur: Billeder og kommentarer fra rytterne

En hyldest til Dronning Elizabeth II

I lyset af, at den engelske Dronning Elizabeth II afgik ved døden i sidste uge, havde de britiske ryttere iført sig sorte bånd på armene ved dyrlægetjekket i går. Dette gjorde de som en hyldest til dronningen, som selv var et meget passioneret hestemenneske, og som har haft utrolig stor indflydelse på ridesporten og hesteverdenen.

Vil du se med hjemmefra?

Hvis du gerne vil se med i konkurrencerne hjemme fra sofaen, så kan du se det live på ClipMyHorse.TV, som sender fra alle konkurrencedagene.

Vi ønsker rytterne rigtig meget held og lykke, og vi glæder os til at følge med!

Læs også: Julia Krajewski: Første kvindelige individuelle Olympiske mester i military

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce