12 grunde til at være hestemenneske – del 2

Tidligere bragte vi første del af 12 gode grunde til at være hestemenneske.Nu er det så tid til de resterende grunde – og efter dem, er vi næsten sikre på, at dine venner stopper med at stille spørgsmålstegn ved din valg af fritidsaktivitet.

7. Man forbliver ydmyg, for man kan altid blive bedre

Det her kan kategoriseres som både noget af det bedste og det værste ved at være hestemenneske. Der er nemlig altid plads til forbedring. Vi kommer aldrig til at vide ALT. Når man finder svaret på det ene problem eller spørgsmål, opdager vi fem nye.

8. Livet giver mening

Du har måske haft en rigtig dårlig dag på arbejdet. Chefen har været efter dig eller også har du ikke nået de arbejdsopgaver, du satte dig for. Men du SKAL i stalden, og når du kommer dertil, bliver du genkendt og mødt af venner, kammerater og bedst af alt; din makker står klar og hilser dig med et lille vrinsk. Hvis det ikke får hverdagens asen og masen til at give mening, hvad gør så?

9. En fritidsinteresse der giver dig mange forskellige titler

Som hesteejer skal man tage utallige beslutninger inden for forskellige områder. Du er nemlig både hestens diætist, dens personlige træner, deres frisør og vigtigst af alt; deres sygeplejerske.

10. Et bredt ordforråd og god til at kommunikere

Hvis man foran et ikke-hestemenneske begyndte at beskrive hestens gangarter, ville det lyde helt som volapyk for dem. Og udover det, er det så ikke ret så fantastisk, at vi kan styre et så stort dyr, blot med vores kropsprog og muskler?

11. Vi kender værdien af penge

Hestesporten er dyr – det ved alle. Det betyder også, at så snart man tager beslutningen om at gå ind i hesteverdenen, lærer man at spare hvor man kan. Man kan ikke “bare” smide pengene efter en Chanel-taske eller et cafébesøg. De skal nemlig gå til smeden næste måned.

12. Vi er mestre i ubetinget kærlighed

Du kender det. Du har lige brugt timer på at vaske din hest og gjort den fin og sommerklar. Det første den gør, er at rulle sig i den eneste mudrede plet, der er på folden. Men du bliver ikke sur. Der var jo sikker noget der kløede. Du lever selv af pasta og ketchup for at din dyrebare kan få nye, lækre gamacher. Og det er helt okay – for du elsker din hest mere end noget andet på hele jorden.

Læs også
Rytteren i stalden – hvilken type er du?
Derfor skal du være glad for at være rytter
8 grunde til at være rytter i stedet for fodboldspiller!

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce