5 grunde til at date en rytter – og 5 grunde til at lade være

At kaste sig ud i den ædle kunst at være kæreste med en rytter siges at være svært. Vi er kendt for at underprioritere vores udkårne, lugte for meget af stald og være alt for meget væk hjemmefra. Så hvorfor skulle man egentlig? Hvorfor er vi hestemennesker så fantastiske (hvis vi skal sige det selv)? Jo, det prøver vi at finde ud af i denne artikel.

Her er fem fordele og ulemper ved at date os:

Nr. 1: Stramme ridebukser

Fordele:

Vi kommer ikke udenom, at din udkårne sikkert vil synes, at der er noget sexet ved et par stramme ridebukser. Og følelsen bliver sikkert ikke mindre, når du tager hele stævneoutfittet på. Og indrøm det bare: Vi ser fandens godt ud i de tights!

Ulemper:

Det er selvfølgelig ikke sådan, vi ser ud det meste af tiden. Faktisk render vi mest rundt i et par beskidte ridebukser fyldt med hestehår og dertil mudrede staldstøvler. Det er der vidst ikke meget sexappeal over…

Nr. 2: Vores evne til at køre bil

Fordele:

Ja, det kan godt være det ved første øjekast ikke lyder særlig sexet, men det er det faktisk. Folk omkring os kan ikke undgå at blive imponerede over vores køreevner, når vi i et snuptag får vendt en tonstung Ifor Williams trailer op ad en bakke eller parallelparkere på et frimærke.

Ulemper:

Den største ulempe ved en rytters bil er alt det, der findes indeni den… Behøver vi sige gamle dækkener, beskidte underlag, slikpapir, hestehår og mudder? Vi er som regel aldrig mere end ét skridt fra, at sundhedsmyndighederne erklærer vores køretøj for en helbredsmæssig risikozone.

Læs også: Den perfekte Valentines Day for en hestetosse

Nr. 3: Vores gør-det-selv-evner

Fordele:

Vi kan stort set fikse alt og er langt fra den typiske jomfru i nød. Vi kan ordne alt fra punkterede dæk til ødelagte tagrender. Og vi besidder næsten superkræfter, når vi jonglerer med tunge fodersække fra bagagerummet til foderrummet.

Ulemper:

Hvis du leder efter en kæreste, der kan booste dit ego, bør du nok kigge dig om en ekstra gang. Vi gider ikke høre om den gang, din kollega blev forfremmet før dig, eller du har for meget at lave på din arbejdsplads. Og det er ikke fordi, vi er usympatiske – det er bare fordi, du ikke kender til stress, før du har været oppe hele natten med en kolikhest, eller at du får at vide, at hest er stukket af fra folden og lige nu befinder sig på en hovedvej i retningen mod Roskilde. Sorry, men dét kaldes stress!

Læs også: Skal du giftes? 8 måder at inkludere heste i dit bryllup

Nr. 4: Vores udholdenhed og fysik

Fordele:

Ud over at være lige så stærke som Pippi, er der også andre fordele ved at være fysisk atletisk og udholdende, men dem behøver vi vel ikke nævne her, vel?

Ulemper:

At tilbringe en hel dag på stævnepladsen, køre tilbage med hesten, muge ud og ordne foder, kan være en trættende omgang. Hvis du er så heldig, er vi stadig er vågne til aftensmadstid, så går der ikke lang tid før du hører os snorke højlydt, så snart vi har smidt os i sofaen bagefter. Sorry!

Nr. 5: Vi er billige i drift

Fordele:

Vi er billige at invitere ud. Så snart vi har taget den første tår af vores vinglas, dingler vi rundt, synger 80’er popsange og fortæller om den gang vi kom til at gøre noget pinligt. Det er nok også derfor, du ikke bør invitere os med på en 3-stjernet restaurant med stive hvide duge og snobbede tjenere. Vi passer bare ikke ind.

Ulemper:

Mange ryttere betragter kl. 22 som latterligt sent – og hvis du skulle være oppe kl. 5.30 hver dag, ville du sikkert også gøre det. Men det er ikke ligefremmen en opskrift en romantisk aften, vel? Og mens vi er ved det emne: Ja, Paris om foråret er en vidunderlig romantisk idé, men har du nogen idé om, hvor meget det koster at sætte sin hest på fuldpension, så vi kan tage på ferie? Hvad med en endagstur til Horsens i stedet?

LÆS OGSÅ: Derfor bør du være kæreste med en hestepige

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce