Send din hest til genoptræning eller wellness ved den jyske vestkyst

Annoncørbetalt artikel

Beliggende i smukke omgivelser i Bramming ved Esbjerg finder du UniqHorse. UniqHorse åbnede i 2020 et eksklusivt genoptrænings- og wellnesscenter for heste. Her kan du sende din hest hen med god samvittighed, hvis den er skadet, skal i genoptræning eller bare skal have lidt forkælelse.

Konceptet hos UniqHorse er fleksibelt og baseret på den enkelte hests behov, hvilket vil sige, at hvert ophold skræddersyes fuldstændig efter individuelle ønsker og problematikker. Teamet bag UniqHorse tilbyder nemlig et hav af behandlingsformer, som kan gavne hesten næsten uanset dens situation.

Læs også: Sådan påvirker kæbeleddet din hests sundhed.

Hver behandlingsform på stedet er udvalgt med omhu, så hesten kan tilgodeses og hjælpes uanset dens problematik. Herudover udvikler parret bag stedet også sine egne produkter, sørger for at være opdateret på viden om behandlingsformer, og så står efteruddannelse også højt på prioritetslisten.

Lysterapi er bare en af terapiformerne hos UniqHorse. Foto: UniqHorse.

Et væld af behandlingsformer

Alle behandlingsformer hos Uniq Horse er håndplukket ud fra strenge krav til kvalitet og dokumenteret virkning for hesten.

”Vi har udvalgt vores behandlingsformer med omhu, og derfor har vi viden omkring alle de produkter vi tilbyder. Desuden udvikler vi også vores egne produkter for altid at være i spidsen med behandling af den enkelte hest,” siger Signe Thulin.

Det kan din hest få gavn af

BEMER

BEMER er en terapi form, som er rettet mod de mindste blod- og lymfekar i kroppen. Hestens blodcirkulation stimuleres i de allermindste årer. På denne måde forbedres forsyningen af ilt og næringsstoffer til cellerne, og borttransporten af affaldsstoffer øges.

Equitron-Pro

Equitron-Pro er et veterinærmedicinsk terapisystem, der genererer højenergiimpulser på nano-sekunder. Impulserne sendes gennem vævet og stimulere cellernes helingsproces, så vævet heler op til 650% hurtigere. Effekten af Equitron er yderst dybdegående, da den når mere end 20 cm. ind i vævet. 

Vibrationsbånd

Vibrationerne stimulerer blodcirkulationen i hele kroppen, hvilket giver bedre iltning i vævet. På den måde kan man medvirke til at fjerne toksiner og metabolisk affald, hvilket øger kroppens evne til at helbrede sig selv.

Termografi

Anvendes til at identificere problematikker, samt til at følge udviklingen af en skade. Termografi udføres med et infrarød termografisk kamera, hvor billedet bliver farvelagt alt efter hvor høj temperaturen er.

Egne terapiprodukter til gavn for hesten

Uniq Horse har udviklet deres egne terapiprodukter som en del af deres forretning. Ligesom med de andre produkter har de til formål at hjælpe heste med konkrete problematikker.

”Vi har udviklet vores egne produkter, fordi vi vil sikre os, at vores kunders heste får den bedste behandling,” siger Signe Thulin.

UniqHorse Lys-Terapi

UniqHorse har udviklet deres helt egen lysterapi. Lysmåtterne er designet med 2-i-1 pærer, hvilket betyder at hver gang der er en rød LED har du også en infrarød LED. Det sikrer optimal effekt, uanset hvor hesten behandles. Lyset fungerer ved at forbedre hestens energiproduktion på celleniveau. Lyset stimulerer mitokondrierne som er kraftværket i cellerne. På den måde forbedrer det den cellulære respirationsproces, der øger ATP, som er cellens kemiske energi.

UniqHorse Solarium

Dette solarium er også af eget design. Der er valgt både rød og infrarød lys, fordi de to lyskilder kombinerer hinanden yderst effektivt. Kroppen absorberer det infrarøde lys, som får vandmolekylerne i kroppen at vibrere. Varmen får temperaturen under huden til at stige, og derved vil blodkarrene udvide sig og give en øget cirkulation i blodet. Den øgede cirkulation i blodet fjerner toksiner og affaldsstoffer. Solarium øger produktionen af cellulær energi og har en helbredende virkning og fjerner infektioner.

Hos UniqHorse har man udviklet sit eget solarium. Foto: UniqHorse.

Udekørende service også en mulighed

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Esbjerg kan du også bestille såkaldte Out-House konsultationer, hvor man får behandlet sin hest hjemme i egen stald. Stort set alle behandlingsformer tilbydes som Out-House.

Læs også: Fodrer du med roepiller? Her er fordelene og ulemperne.

Samarbejde med relevante fagfolk

Hos UniqHorse prioriterer man samarbejder med relevante fagfolk for at kunne tilbyde det bedste til kunderne. Som en del af det har man lavet et samarbejde med en certificeret hestemassør og KST-terapeut fra Munk-Horses. Annika fra Munk-Horses er uddannet hos Center for Dyreterapi i Hirtshals. Sammen med Annika afholder UniqHorse hver måned en meget populær dag som kaldes Rehab-Day. Den er sat sammen for at give hesten den bedste behandling samlet på ét sted.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce