Alt til hest og rytter – du behøver kun at handle ét sted

Annoncørbetalt artikel
Land & Fritid logo

Et par ridestøvler fra Equipage, en sæk gulerødder til hesten, lidt hegnstråd, et sæt tøjler fra Top Reiter og så lige et tæppe til hunden fra Catago. Det var bare nogle af de ting, hvad vores redaktør, Tina, stod med i hænderne, efter hun havde været et smut rundt i én af Land & Fritids mange butikker. Det særlige ved Land & Fritid er, at de har alt til hest og rytter – og til hunden og katten. Med andre ord er et besøg i Land & Fritid virkelig nemt, for du behøver kun gøre ét stop.

Land & Fritid gulerødder
Malgré Touts redaktør, Tina, går på opdagelse i Land & Fritid. Foto: Malgré Tout.
Indkøbsliste Land & Fritid

Læs også: Så lang tid bruger du på din hest i løbet af dit liv

Alt til hverdagen som hesteejer og rytter

Malgré Tout har været i marken og slået sig løs i Hestedanmarks største butikskæde, der har det hele til to- og firbenede. Et hypermarked, hvor du kan få alt det, du behøver til dig selv som rytter og til din hest – og til din hund og kat. Foder, tilskudsfoder, dækkener, ridestøvler, bid, trenser, tæpper, underlag, plejemidler og alt, hvad du skal bruge til din fold. Med 42 butikker i hele landet er der altid et sted, hvor du kan få fat i det, du står og mangler til din hest eller til din stald.

Køb en greb i Land & Fritid
Grøn eller lilla greb? Foto: Malgré Tout.
Staldtilbehør i Land & Fritid
Tina blev ret forelsket i den store kost, der kan tage hele staldgangen i ét strøg. Foto: Malgré Tout
Redaktør Tina prøver ridestøvle
Et par lækre ridestøvler til under 1000 kr. Foto: Malgré Tout.

Ikke bare basic-ting

Det er ingen hemmelighed, at du kan få de helt basale ting, når du svinger ind forbi en Land & Fritid. Men du kan også få meget mere end det. Savl over de nyeste kollektioner fra Equipage, find lækkert læderudstyr til overkommelige priser fra Horse Guard og Top Reiter og forkæl din hest med de nyeste teknologier i form af Catago FIR-Tech og Catago FIR-Tech Pro. Du kan også få fat i de nyeste tørreprodukter fra det populære Siccaro. Med andre ord er der alt fra de helt basale småting til de større og mere lækre sager, der kan forsøde tilværelsen for hest og rytter.

Håndtag til hegn
Skal din hegnstråd munde ud i et farverigt håndtag? Foto: Malgré Tout.
Siccaro i Land & Fritid
Lækre produkter fra Siccaro til både hund og hest. Foto: Malgré Tout.
Udstyr i lange baner i Land & Fritid
Strigler, sadelovertræk, og meget andet. Foto: Malgré Tout.

Læs også: Så dyrt er det i virkeligheden at have hest

Gør udmugningen til ren fitness

Vi er selvfølgelig også nødt til at understrege, at du hos Land & Fritid kan få alt, hvad du skal bruge til at muge ud og give din hest en dejlig, tør boks – og til selv at komme i form! Det er som bekendt slet ikke nødvendigt at gå i fitness, hvis man som rytter eller hesteejer er vant til at muge ud og slæbe strøelse og foder frem og tilbage.

Malgré Tout har tidligere regnet ud, at vi hestemennesker bruger omkring 200 kalorier i timen på at muge en boks ud. Er bunden særligt tung, kan du godt lægge 50 kalorier i timen oveni. Med mugegrebe, koste, opsamlingsspande og forskellige former for strøelse klæder Land & Fritid dig på til udmugningsfitness – vi kalder det shitness.

.

Populære brands – foder til enhver hest

Er du på udkig efter foder til din hest, kan du vælge mellem brands som Pavo, St. Hippolyt og Equsana. Det gælder også tilskudsprodukter. Om du har en islænder, en varmblodshest, en pony eller en kæmpe shire, så er der et foder, der passer til hestens behov. Land & Fritid går nemlig op i at være der for hele hestefolket – præcis ligesom vi gør det hos Malgré Tout. Som medlem af Klub Land & Fritid får du faste lave klub-priser på meget af butikskædens hestefoder.

Malgré Tout i Land & Fritid
Få Malgré Touts trykte magasin gratis i Land & Fritid. Foto: Malgré Tout.
Håndsprit i Land & Fritid
Husk mundbind og håndsprit, når du er på besøg. Foto: Malgré Tout.
Indgang til Land & Fritid
Land & Fritid har åbent i alle sine 42 butikker i Danmark. Foto: Malgré Tout.

Læs også | annoncørbetalt: 5 beviser på at hestemennesker er de største dyreelskere

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce