Del 3: Din ven mavefornemmelsen

Ønsker du en stærkere kontakt til din intuition, vil jeg anbefale, du begynder at træne det med det samme. Vent ikke på, at du står i en desperat situation, hvor du virkelig føler, du har brug for den –  for jo mere følelsesmæssigt involveret, du er, desto sværere er det at lytte.

Annonce
Om Mathilde Denning

Mathilde Denning arbejder med telepati, healing af dyr og dyrecoaching i sit firma Animal Listening. Herudover tilbyder hun også uddannelser inden for telepati og healing.

Her kommer nogle tricks til at komme igang med at øve din intuition:

  1. Træn på noget, der kan verificeres. Det vil sige, at du dagligt begynder at spørge din intuition om noget, der kan bekræftes med det samme. Det kan være, din kæreste ser en fodboldkamp i TV, og du bruger et øjeblik på at spørge din intuition, hvad resultatet bliver, eller hvem, der vinder. Efter maks 90 minutter ved du det. Det kan være, du spørger din intuition, hvilken kø der er hurtigst, når du skal stille dig i kø i supermarkedet, og så kan du se, om du fik ret. Eller når telefonen ringer, så spørg din intuition, hvem der ringer, inden du kigger på displayet. Der er mange muligheder hver dag, hvor du kan øve din intuition.  

    Læs også: Del 1: Din ven mavefornemmelsen

  2. Vær ikke bange for at teste det, du modtager. Det er vigtigt, du prøver at efterleve din mavefornemmelse. Hvis du sanser, noget er galt med foderet, eller at sadlen ikke ligger rigtigt, så undersøg sagen, og få hjælp til at finde ud af det. Alt for mange hesteejere modtager alverdens beskeder fra deres heste, men de er ikke villige til at følge op på dem, fordi de tvivler så meget på dem selv. I  stedet siger de til mig, når jeg har talt med hesten: “Den tanke har jeg selv haft!”
    Så gør dig selv en tjeneste og prøv at efterleve det, du fornemmer. Med sin adfærd skal din hest nok vise dig, om du havde ret i det, du fornemmede.  
  1. Træn på tidspunkter, hvor du kan rumme det. Prøv at være i ro og have overskud, når du vil bruge din intuition. Det gør det nemlig væsentligt lettere at fornemme noget omkring dig og rumme den information, du modtager. Er du allerede træt, stresset eller overvældet, er det svært for dit system at rumme særlig meget mere. Øv dig i at bruge din mavefornemmelse på tidspunkter, hvor du føler, det er sjovt, hvor du er nysgerrig, og hvor du er i ro. 

  2. Undgå at øve med ting, hvor du er følelsesmæssigt involveret og ikke kan være neutral. Jo mere, du ØNSKER et svar eller modsat FRYGTER et svar, jo sværere er det at høre, hvad din mavefornemmelse egentlig fortæller dig. Start i de små med simple hverdagsting: Hvilken vej har hesten lyst til at ride i dag? Vil den vælge et æble eller en pære som snack? På den måde får du opbygget en tro på din mavefornemmelse. Du lærer dens sprog at kende, uden det har store konsekvenser for hverken dig eller din hest. Du tager også presset af dig selv, og på den måde kan din mavefornemmelse lettere trænge igennem til dig.  

    Læs også: Den afhængige hest

At bruge sin intuition er som at bygge og vedligeholde en relation til en god ven. Det kræver, at du investerer tid og energi. Jo mere, du gør det, jo lettere vil det være for dig at genkende din intuition og at adskille den fra alt det andet støj, du kan opleve inden i dig selv. Din mavefornemmelse kan blive en god ven, som du kan stole på og regne med i svære situationer. Og jeg lover, at det vil bringe større glæde for din hest og mere ro hos dig, hvis du begynder at bruge din intuition omkring din hest. For nu ved du, hvordan du kan lytte til hestene og deres behov. 

God fornøjelse! 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce