Falsterbo Horse Show: Billeder, Danmarks succes og indsamling til krigsofre

I weekenden løb Falsterbo Horse Show af stablen, og det er ikke gået stille for sig hos de danske ekvipager. De danske deltagere har nemlig klaret sig utroligt godt, og der er mange grunde til, at Danmark kan være stolte af disse præstationer.

Vi må indrømme, at vi er begyndt at kunne mærke spændingen der leder op til det forestående VM i Herning – er I også ved at være spændte?

Annonce

Læs også: VIDEO: Dansker vinder Falsterbo Hunting 2017

Danmarks success

Overordnet set gik det rigtig godt for de danske ryttere til weekendens stævner, og der var mange danske ryttere, der lavede nogle flotte præstationer og hev flotte placeringer med hjem – virkelig godt gået!

Den danske dressur

De danske dressurryttere gør sig meget bemærkede i alle internationale stævner, de deltager i, og det går altid godt, når de kommer på banen. For ikke særlig mange dage siden, var det ved CHIO Aachen, at dressurrytterne og deres heste brillierede og vandt Nations Cuppen, og nu har de danske ryttere gjort det igen – i Falsterbo.

Ved Falsterbo Horse Show var det Anna Kasprzak, Daniel Bachmann Andersen, Nadja Aaboe Sloth og Nanna Skodborg Merrald der red, og deres meget flotte resultater betød altså, at Danmark igen vandt Nations Cuppen.

Efter resultaterne i Aachen var FEI meget begejstrede for Danmarks resultater, og dedikerede en artikel til ‘De danske dressur-dynamiter’, hvor de så nærmere på de danske ryttere, og skrev følgende: “Danmark er måske kun få uger fra at skrive historie, når de forbereder sig på at være vært for de kommende FEI verdensmesterskaber i Herning. Danskerne har en reel chance for at vinde i dressur med et fremragende hold af talentfulde mennesker og heste.”

I forbindelse med denne artikel, udtalte Anne-Mette Binder, Elite Sport Chef følgende:

“Det er fantastisk, at dansk dressur har så mange kvalificerede hold på et højt niveau. Forud for VM stræber vi efter at skabe de bedst tænkelige betingelser for rytterne og deres fantastiske grooms, så alle kan holde fokus på den opgave, der ligger foran os i Herning. Jeg er sikker på, at alle vil gøre deres bedste og støtte hinanden for at leve op til forventningerne om medaljer.”

Læs også: Det danske dressurlandshold til VM er valgt: Forventninger om medaljer

Her ses de glade danske dressurryttere, efter at de har vundet. Foto: FEI/Leanjo de Koster
Anna Kasprzak og Addict de Massa ved Falsterbo Horse Show. Foto: FEI/Leanjo de Koster
Nadja Aaboe Sloth og Moegelbjergs Romeo. Foto: FEI/Leanjo de Koster

Her på redaktionen glæder vi os til at se, når de danske dressurtalenter kommer på banen i Herning, og vi er sikre på, at mange af jer, er lige så spændte som vi er!

Andreas Schou

Ud over dressursuccesen havde den danske springrytter Andreas Schou også stor succes ved weekendens stævner, og torsdag fik han en flot andenplads i den 150 cm-høje rankingklasse med Granate e. Baltic VDL. Samme hest red han på i lørdags, hvor det blev endnu en flot runde, som igen sikrede ekvipagen endnu en flot andenplads.

Vicky Mathiesen

Derudover vandt danske Vicky Mathiesen og hesten Dejo også dette års hunting, som fandt sted allerede i onsdags. Denne klasse kombinerer både ridebanespringning på det store stadion og terrænforhindringer rundt omkring hele området, og banen består af 31 spring over en strækning på knap 1.600.

Dette gør det til en meget populær klasse, at se som publikum, hvilket gjorde, at stedet var fyldt af begejstrede tilskuere.

Da hesten Dejo nu er 19 år gammel, var dette hans sidste store stævne, da han skal på pension fra den internationale scene. Men sikke da et brag af et stævne – og resultat – at slutte af med!

Falsterbo Horse Show med auktion

I forbindelse med konkurrencerne, lavede Falsterbo Horse Show også en auktion, hvorfra alle pengene går til ofre for krigen i Ukraine. Her kunne man byde på personlige genstande fra syv af Sveriges bedste ryttere.

På deres Facebookside har Falsterbo Horse Show i går offentliggjort, at auktionen har samlet 345.900 svenske kroner ind.

Disse unikke genstande omfatter Rolf-Göran Bengtsson og Casalls sejrstæppe fra GCT i Doha, Patrik Kittels VM-hjelm fra Tyron, Tinne Vilhelmson-Silfvéns sorte dressurhat, som deltog i 4 OL, 4 VM og 8 EM, Peder Fredricson og All In’s OL-underlag fra Tokyo, Charlotte Haid-Bondergaards lykkeamulet, Kyra Kyrklunds håndsyede OL-frakke med det hele og Jens Fredricsons vindertæppe fra Herning.

Læs også: Janne hjælper heste og ejere i Ukraine: “Mange bække små gør en stor å”

Kilder

Falsterbo Horse Show: (Pressemeddelelse) OS ryttare auktionerar ut unika föremål till förmån för krigsoffren i Ukraina

FEI: Dressage’s Danish Dynamite!

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce