Halloween: Lav et hestemotiv i dit græskar til stalden

Lige om lidt er det halloween – en tradition, som cirka halvdelen af befolkingen herhjemme dyrker. Vi ryttere kan også efterhånden købe en hel del halloween-udstyr til vores heste, men hvad med et græskar til stalden? Selvfølgelig med hestemotiv. Udhul græskaret, vær kreativ med motivet og sæt så et stearinlys i. Så får du den smukmeste efterårsdekoration i mørket. Vi har fundet 10 billeder på Instagram til inspiration.

Giv din hest resterne

Når du har knoklet for at lave et flot græskar til stalden, skal du ikke tøve med at give din hest indmaden. Heste kan nemlig godt tåle græskar, så længe det ikke er pyntegræskar. Faktisk er nogle heste lige så glade for det som æbler og gulerødder. Du må selvfølgelig ikke give dit færdiglavede græskar til hesten. Der kan nemlig være rester af stearin og os i det. Men den friske indmad, den vil din hest helt sikkert gerne smage.

Læs også: Smuk trend: Lav rytmeperler til din hest

De enkle

For at starte blødt ud, viser vi dig her, hvordan du kan skære et græskar til stalden, som er nogenlunde enkelt at gå til. Find en skarp, smal kniv frem og skære en simpel silhouet. Gør det lettere ved at tegne en silhuet på et stykke papir og klip det ud. Så kan du skære efter det og der er større chance for, at du bliver tilfreds med resultatet. Du kan også vælge at skære en lille tekst ud.

Græskar med hestehoveder

De detaljerede

De her kræver lidt mere snilde og er mere detaljefyldte. Her vil du få det bedste resultat, hvis du tegner direkte på græskaret og efterfølgende skærer i det. Du vil også have brug for en mindre, skarp kniv til de små detaljer. Et godt trick er at lade være med at skære hele vejen igenne græskarret, men i stedet skære skorpen tyndere nogle steder, så lyset kan trænge igennem.

Dem, der ikke kræver en kniv

Har du børn, der gerne vil være med til projektet? Så forstår vi godt, hvis du ikke er så vild med at give dem en kniv i hånden. Derfor har vi også fundet et par eksempler på, hvordan du kan lave flotte græskar på andre måder. Med en pensel og et par flotte efterårsfarver kan I male et motiv direkte på græskarret. I kan også købe lidt stof eller finder nogle stofrester hjemme fra skuffen, klippe dem til og lave en sjov hestefigur ud af græskaret.

Læs også: Hyggelig familieaktivitet – lære at tegne heste

Artiklen er oprindelig bragt i oktober 2020.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce