Katrine Hedeman vinder Robinson – og bruger pengene på hest til søster

Den aktive fysioterapeut og rytter, Katrine Hedeman, var med i årets Robinson Ekspedition – og nu har hun vundet. Det kunne man finde ud af mandag den 29. november 2021, hvor finalen blev sendt. Til daglig fungerer Katrine blandt andet som fysisk træner for pony-, junior- og young rider-landsholdet i dressur.

Bare det at have meldt dig til et program som Robinson kræver nosser, møde op UDEN AT KENDE EN ENESTE. Det ukendt land, ukendte mennesker, mangel på kontrol

Katrine Hedeman
Annonce

Deler sine tanker på Instagram

Tidligere på året skrev Katrine på sin Instagram-profil, at hun ville være at finde i årets ekspedition:

“Endelig kan jeg afsløre hvad jeg har hvorfor der har været SÅ stille – det er fordi jeg er med i den nye sæson af @robinsonekspeditionen 2021! Det bliver vildt og voldsomt! Jeg håber i vil se med, og nyde at se heste og fitness pigen blive max presset! Det bliver sendt første gang på @tv3 og @viaplaydanmark 6 september 2021.”

I mange uger har man efterfølgende kunnet følge Katrines vej frem i ekspeditionen, også på Instagram, hvor hun flittigt har delt ud af sin tanker afsnit for afsnit. Nu står hun som vinder og skriver:

“Bare det at have meldt dig til et program som Robinson kræver nosser, møde op UDEN AT KENDE EN ENESTE. Det ukendt land, ukendte mennesker, mangel på kontrol – det er alt vi mennesker ikke kan li, og alle der har været en del af det har jeg den dybeste respekt for.”

Katrine Hedeman vinder Robinson Ekspeditionen uden at have været i en eneste dødskamp.

Pengene bruges på en hest til lillesøster

Med Katrines sejr følger en gevinst på 500.000 kr. Hun har under ekspeditionen fortalt, at et af målene med at vinde pengene ville være at støtte hendes søster, der er født med en hjerneskade, med at få råd til en ny hest. “Det her er til dig, lillesøster!”, råbte Katrine derfor, da hun kunne løfte Robinson-trofæet.

“Jeg går på arbejde for at tjene nogle penge, og lilleøster skal have en hest, hvis jeg vinder”. Sådan udtaler Katrine til Se & Hør inden sin sejr. “Jeg tror, hun vil finde ud af, hvor meget hun faktisk betyder for mig, for det tror jeg ikke altid, hun ved”, tilføjer hun.

Om Katrine Hedeman

  • Uddannet fysioterapeut
  • Hjælper en lang række ryttere såvel som ikke-hestefolk med livsstilsændring
  • Har selv gennemgået et større vægttab tidligere i sit liv
  • Har førhen dannet par med Cathrine Dufour
  • Har 54.100 følgere på Instagram
  • Se mere på Hedemanfitness.dk

Læs også: Ryttertræning: Sådan forbedrer du din performance i sadlen

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce