EQOOLUNAR Equestrian Light Therapy: En økonomisk overkommelig løsning på hestens skavanker

Annoncørbetalt artikel

Som hesteejer har vi alle oplevet at have en hest med skader, smerter, sår eller ubehag og følt os magtesløse i forsøget på at hjælpe dem. Men med EQOOLUNAR Equestrian Light Therapy har du nu muligheden for at hjælpe din firbenede ven med mange forskellige former for skavanker, uden at skulle betale en formue.

Løs dagens udfordringer. Forebyg morgendagens skader!

EQOOLUNAR – www.EQOOLUNAR.dk

Der findes mange terapiprodukter på markedet, der kan bruges til heste, men det kan være en udfordring at vælge det rigtige. EQOOLUNAR Equestrian Light Therapy Pad er et af de nyeste produkter på markedet. Det er baseret på LED-teknologi, som er velkendt og gennemtestet. Det er nemt at bruge, praktisk at have med sig og overkommeligt prismæssigt.

EQOOLUNAR pad’en kan bruges stort set overalt på hesten. Foto: EQOOLUNAR

Sådan hjælper teknologien

LED lysterapi er kendt for at have gavnlig effekt på inflammation, sår, smerter og muskelspændinger. Det er en evidensbaseret teknologi, der kan accelerere den naturlige helingsproces og genopbygning af væv med op til 200 %. Det betyder simpelthen, at du kan reducere helingstiden på eksempelvis seneskader og sår, så din hest hurtigere kan blive fit for fight igen. Teknologien sætter gang i blodcirkulationen, hvilket også gør det godt til muskelspændinger, som kan genere hesten i så høj grad, at den ændrer både humør og bevægemønster.


Læs også: Dyrlæge: Her får heste oftest skader – og sådan undgås de

EQOOLUNAR kan være med til at reducer helingstiden ved skader. Foto: Arkiv
Sådan virker det

EQOOLUNAR’s Equestrian Light Therapy Pad udsender synligt rødt lys i spektret 650 nm og infrarødt lys i spektret 850 nm. Det synlige røde lys indviker på cellerne i de øvre lag under huden, mens det infrarøde lys, der er usynligt for det menneskelige øje, indvirker på dybereliggende væv. EQOOLUNAR’s Therapy Light Pad består af 120 LED lys, der hver indeholder 3 dioder. En diode med 650 nm LED lys (i alt 120 dioder) og to dioder med 850 nm LED lys (i alt 240 dioder).

Baseret på forskning

EQOOLUNAR Equestrian Light Therapy Pad’en er baseret på forskning inden for heling og regenerering af væv i de seneste tre årtier, herunder forskning fra NASA om planter og deres trivsel i rummet. Dette har ført til spændende forskning i lysbølger og deres effekt på kroppen.

Flere indstillinger alt efter behov og udfordring

Produktet har fire indstillinger alt efter hvilken udfordring, der skal afhjælpes. En af de indstillinger, der adskiller produktet fra andre på markedet, er den pulserende funktion, der booster cellerne ekstra meget og mere intensivt.

Nem at betjene

EQOOLUNAR Equestrian Light Therapy Pad’en er nem at betjene, da man simpelthen styrer den via tryk på en knap. Lyset slukker automatisk efter 20 minutter, hvilket også er det maksimale, som EQOOLUNAR anbefaler.

Læs også: Kæbeleddet: Sådan påvirker det hestens balance, bevægelse og fordøjelse

EQOOLUNAR, Equestrian Light Therapy kommer i en lækker genbrugelig kasse.

Til at betale

Pad’en må bruges to gange om dagen, hver gang mellem 5 og 20 minutter. Det er en økonomisk overkommelig løsning for almindelige hesteejere, da EQOOLUNAR ønsker at gøre produktet tilgængeligt for alle. Rene Dahl, som står bag EQOOLUNAR, siger: “Vi ønsker, at den almindelige hesteejer kan være med på prisen og dermed have mulighed for at hjælpe sin hest.”

Det er dog vigtigt at huske, at EQOOLUNAR Equestrian Light Therapy er en understøttende behandlingsform og ikke kan erstatte faglig vurdering og behandling af dyrlægen.

Forebyg morgendagens skader og hjælp din hest med EQOOLUNAR Equestrian Light Therapy Pad. Besøg www.Eqoolunar.dk for mere information og bestil din pad i dag.

Læs også: (annoncørbetalt) Hvad der er godt for dig er bedst for din hest

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce