Nyt lysterapiprodukt på markedet: Veldokumenteret og til at betale

Annoncørbetalt artikel

Mange af os hesteejere kender til det med at have en hest med en skade, smerter, sår eller ubehag. Vi kender også til frustrationen med gerne at ville hjælpe vores firbenede ven, men ikke at vide hvordan. Med nyheden EQUILIGHT LED Therapy Light Pad har du mulighed for at hjælpe din hest med mange former for skavanker. Og endda uden at blive ruineret.

Der findes mange terapiprodukter på markedet, når gælder heste, og det kan være svært at finde ud af hvad man skal vælge. EQUILIGHT LED Therapy Pad er et af de nyeste produkter på dette marked. Produktet er baseret på den gennemtestede og velkendte LED teknologi, er let at bruge, praktisk at have med og overkommeligt rent prismæssigt.

EquiLight pad’en kan bruges stort set overalt på hesten. Foto: EquiLight

Sådan hjælper teknologien

LED lysterapi er kendt for at have gavnlig effekt på både inflammation, sår, smerter og muskelspændinger. Teknologien er evidensbaseret og kan accelerere den normale helingsproces og genopbygning af væv med op til 200 %. Helt enkelt betyder det, at du i mange tilfælde kan reducere helingstiden på eksempelvis seneskader, så din hest hurtigere kan blive fit for fight igen. Det samme gælder for sår, som heler hurtigere op end normalt.

Da teknologien sætter gang i blodcirkulationen, er den også god til muskelspændinger. Noget, som kan genere hesten i så høj grad, at den ændrer både humør og bevægemønster.

Læs også: Dyrlæge: Her får heste oftest skader – og sådan undgås de

EquiLight kan være med til at reducere helingstiden ved skader. Foto: Arkiv
Sådan virker det

EQUILIGHT LED Therapy Light Pad udsender synligt rødt lys i spektret 660 nm og infrarødt lys i spektret 850 nm. Det synlige røde lys indviker på cellerne i de øvre lag under huden, mens det infrarøde lys, der er usynligt for det menneskelige øje, indvirker på dybereliggende væv. EQUILIGHT LED Therapy Light Pad består af 120 LED lys, der hver indeholder 3 dioder. En diode med 600 nm LED lys (i alt 120 dioder) og to dioder med 850 nm LED lys (i alt 240 dioder).

Baseret på forskning

EQUILIGHT LED Therapy Light Pad’en er baseret på forskning inden for heling og regenerering af væv gennem de seneste tre årtier. Heriblandt NASAs forskning i planter og deres trivsel i rummet, som blev startskuddet på spændende forskning i lysbølger og deres effekt. Efterfølgende er der blevet forsket intensivt i lys og lysets påvirkning af kroppen.

EquiLight kan med fordel også bruges af mennesker og kæledyr. Foto: EquiLight

Ikke kun for heste

Pad’en er ikke kun til hesten, men kan med fordel bruge på både dig selv, familien og kæledyrene derhjemme. Det betyder, at du nemt kan hjælpe dine kære med at lindre mange typer af ubehag og smerter og få dem hurtigere på benene igen.

Produktet er også ideelt inden løbeturen eller styrketræning. Det virker nemlig også forebyggende i forhold til overbelastningsskader.

EquiLight er velegnet til alle dine dyr. Foto: EquiLight

Flere indstillinger alt efter behov og udfordring

Produktet har hele fire indstillinger alt efter hvilken udfordring der skal afhjælpes. En af de instillinger, der adskiller produktet fra andre på markedet er den pulserende funktion. Her bliver cellerne boostet ekstra meget og mere intensivt.

Når Pad’en er tændt, vil du kunne se én dyb rød farve. Denne røde farve har en bølgelængde på 660nm – det infrarøde lys (850nm), kan ikke ses med det menneskelige øje. Hver diode i Pad’en indeholder begge slags lys.

Nem at betjene

Pad’en er nem at betjene, da man simpelthen styrer den via tryk på en knap. For hver gang man trykker, ændrer typen af lys sig, og dermed også måden, den indvirker på. Lyset slukker automatisk efter 20 minutter, hvilket også er det maksimale, som firmaet anbefaler, at man arbejder på samme sted. Pad’en må bruges 2 gange om dagen, hver gang mellem 5 og 20 minutter.

Læs også: Kæbeleddet: Sådan påvirker det hestens balance, bevægelse og fordøjelse

EquiLight pad’en er nem at betjene. Foto: EquiLight

Til at betale

At have hest er ikke den billigste hobby at have. Derfor har der også fra producentens side været fokus på, at produkterne er til at betale.

”Vi ønsker at den almindelige hesteejer kan være med på prisen, og dermed har mulighed for at hjælpe sin hest,” siger Helena Vedholm, som står bag EquiLight produkterne.

EQUILIGHT LED Therapy Light Pad’en kan købes for 3500,- kr.

Equilight Therapy

EQUILIGHT LED Therapy Light Pad er udviklet af EquiLife, som har specialiseret sig i lysterapiprodukter til mennesker og dyr. Tanken bag er at alle levende væsener har gavn af lysterapi både i forbindelse med skader på væv, sener og knogler, men også som forebyggelse mod overbelastningsskader. EquLight produkterne kan med fordel bruges inden ridning, løbeturen eller styrketræning.

Lysterapi er en understøttende behandlingsform, og kan ikke erstatte faglig vurdering og behandling af dyrlæge.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce