Opnå de bedste resultater med sports-bh til ridning

Fra det sekund du hilser på dommeren og starter dit stævneprogram, handler det om fuld koncentration i mange minutter frem, indtil du har hilst af igen. Undgå derfor at der er noget der kan forstyrre eller sætte dig ud af din koncentration med følgende gode råd.

Læs Også: Tips til at føle sig mere tilpas i sit ridetøj

Undgå at miste fokus med forkert påklædning

Det kan være nervepirrende, når der skal præsteres for der er kun det ene skud i bøssen til at vise hvad din hest og dig kan sammen. Det er derfor også vigtigt at du for sikret dig mod forstyrrende elementer eller i det mindste er forberedt på dem, så du ikke skal miste fokus på noget tidspunkt.
Noget af det som mange ikke tænker over, men som kan få de fleste til at miste fokus er, hvis du får valgt forkert påklædning. Der er regler for din påklædning når du rider stævner, men du skal huske at sørge for at alt har den rigtige størrelse til dig og dette gælder også tøjet indenunder som f.eks. en god Sports bh.

Sørg for at din krop får støtte, uden at det strammer

En god sports bh er en bh der støtter tilpas uden at stramme eller nage. Har du en stor barm er det derfor vigtigt at du finder en Sports bh til stor barm. Det kan være svært at finde vejen frem til den rigtige sports bh, hvis du ikke i forvejen ved hvad du skal gå efter. Du kan derfor med fordel tage i en fysisk forretning, der hjælper dig med at finde det helt rigtige til dig på nuværende tidspunkt. 

Når du har fået købt dit stævneoutfit, så bør du gå det til nogle dage før at du skal til stævne. På denne måde kan du sikre dig at der ikke er noget der strammer forkert eller sidder for løst og dermed bliver et forstyrrende element under dit stævneprogram.

Pris og kvalitet hænger sammen

Har du længe overvejet at købe sports bh, fordi du måske er vokset eller blevet mindre siden du sidst, så kan du med fordel gå efter de nyere modeller der er sømløse og hvor der er gjort meget ud af en god pasform til alle, uanset om du har stor eller lille barm. 

Det kan godt virke som mange penge der skal bruges på én gang, men kvalitet og pris hænger som regel sammen, så hvis du vil sikre dig at det i hvert fald ikke er din beklædning der får dig til at miste koncentrationen under dit stævneprogram, så er det ikke nogen dum idé at prioritere et godt sæt stævnetøj helt ind til huden

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce