Optimér din hests foldophold med et specialdesignet, flytbart hestehus

Annoncørbetalt artikel

Kalenderen siger forår, og mange heste vil i den kommende tid bruge flere og flere timer på folden. Det er gode nyheder for hesten, som er skabt til bevægelse. Dog har ikke alle folde optimale forhold til at tilgodese hestens behov i forhold til skygge og læ.

Mange hesteejere er opmærksomme på at skabe et rart miljø i stalden for hesten med tørt og blødt leje, som den kan sove på, frisk vand og det rigtige foder. Når hesten er udenfor i mange timer eller døgnet rundt, har den også nogle behov, som skal opfyldes.

Eksempelvis står der i dyreværnsloven, at hesten kan have brug for at søge skygge om sommeren, når der er varmt. Ikke alle folde har områder med naturlig skygge fra træer og buske, og det kan derfor være nødvendigt at skabe skyggen selv i form af et skur eller hus til hesten.

Det siger dyreværnsloven
Ifølge dyreværnsloven skal dyr behandles omsorgsfuldt og sikres mod vejr og vind i overensstemmelse med deres behov. Eksempelvis kan adgang til skygge være nødvendigt om sommeren, og det har man pligt til at sørge for er muligt. Kilde: Fødevarestyrelsen.

Læs også: Så mange kilometer går din hest på folden.

Dyrevelfærd er vigtigt

CN Agro har gennem de sidste 30 år leveret hestehuse til alle typer heste rundt omkring i Danmark. Hvis du kører en tur på landet og kaster blikket ud på hestemarkerne, er der ret stor sandsynlighed for, at du får øje på et af husene med bogstaverne CN på forsiden.

Folkene som står bag hestehusene er forhenværende landmænd, og det er i høj grad dyrevelfærden, som er drivkraften for virksomheden. Hos CN Agro kan man lide tanken om, at dyrene har det godt.

Hos CN Agro kan du få et skræddersyet hus til folden. Foto: CN Agro.

Skræddersyet hus til din hest

CN Agro er en forholdsvis lille virksomhed, og det giver mulighed for stor fleksibilitet, når det kommer til udformningen af hestehusene.

”Heste er jo vidt forskellige når det kommer til størrelse og derfor også behov. Derfor har vores kunder mulighed for at skræddersy hestens hus stort set efter egne ønsker,” siger Hedvig Nørgaard.

Kreative løsninger for at tilgodese behov

Ofte fremstilles husene fra CN Agro i varierende højder og med vidt forskellige døre, skydeporte, portstrimler og vind-net.

Vind-net kan eksempelvis forbedre luftcirkulationen i husene markant, uden at det giver træk. Samtidig er en god højde i huset optimalt hvis man har en stor hest eller ønsker udmugning ved maskinkraft.

Flytbare huse for en fleksibel foldløsning

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at flytte hestene til en anden fold eller område, og så er det ærgerligt, hvis man har brugt mange penge og tid på at få lavet et lækkert hus til hestene, som ikke kan flyttes.

Som udgangspunkt er husene fra CN Agro fast opstillede, men de kan forholdsvis nemt løftes og flyttes, hvis der skulle opstå nye behov i forhold til folde.

Læs også: Døgnfold: Hvornår er det optimalt, at hesten går ude 24/7?

Husene fra CN Agro kan leveres med bokse. Foto: CN Agro.

Billigt alternativ til stald

Indretningen i hestehusene fra CN Agro kan ligesom skallen designes efter specielle behov, og kan indrettes både med bokse og til løsdrift. Hesten har let adgang til folden, og løsningen er et billigt alternativ til en stald.

CN Agro
CN AGRO A/S tilbyder alt inden for landbrugsartikler og staldinventar. Virksomheden er beliggende i Nykøbing Mors, men der sælges og leveres kvalitetsprodukter i hele landet. CN Agro har været i branchen i 30 år og har stor erfaring med fremstilling, salg og levering af mange forskellige artikler til landbrug.
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce