Oversvømmelse i Tyskland: kan du hjælpe hestene?

I sidste uge ramte massive mængder regn dele af Tyskland og medførte oversvømmelser. Denne oversvømmelse i Tyskland har medført mange forfærdelige hændelser, og der bliver naturligvis arbejdet på højtryk for at få styr på situationen – både i forhold til mennesker, bygninger og dyr. Der er blandt andet en lille gruppe danskere, der gør alt hvad de kan for at hjælpe dyrene – og de har brug for din hjælp.

Læs også: Pony kvæstet og død efter ulveangreb i det vestlige Tyskland

Annonce

Indsamling af ting til dyr

Der er et lille hold af danskere, som samler udstyr, foder og lignende ind til dyrene. Vi har snakket med den ene, Katja Schütz, som fortæller om indsamlingen. På sin Facebookprofil har Katja delt et opslag omkring indsamlingen, og dette opslag er nu blevet delt 1700 gange på Facebook. Der er stor opbakning om indsamlingen, og Katja fortæller, at hun er “dybt imponeret”.

Hestene i Tyskland mangler alt – foder, hegnsmateriale, dækkener, mundkurve, skovle, fluemasker, hønet – det hele. Så hvis du har noget, der kan hjælpe, så kan du aflevere det hos en af opsamlingsstederne rundt i Danmark.

Ud over hestene er der også mange hunde og katte, der har brug for hjælp. Så hvis du har noget du kan donere til dem, er det bare afsted med det.

Transport til Tyskland

Når tingene er indsamlet, bliver det fragtet til Tyskland og hen til dyrene, hvor der også kører flere dyrlæger med. Men lige nu står Katja og de andre dog i den situation, at de ikke kan have alle donationer med til Tyskland på grund af pladsmangel. Derfor står de altså og mangler flere hænder til at transportere tingene. Både rundt i Danmark, men også til Tyskland.

Så hvis du har en varevogn eller lastbil, og gerne vil bruge lidt tid på at fragte tingene – så skal du kontakte Kajta. Det kan også være, at du alligevel skal mod Tyskland og kan have noget med på vejen, eller hvis du kender en, der har en lastbil, som kan hjælpe. Al hjælp bliver taget i mod med kyshånd. For eksempel hvis man kan køre nogle ting til Bremen, ville det være en stor hjælp for dem.

Derudover har de også brug for at have et sted, at opbevare tingene indtil da. Så de kunne også godt bruge noget hjælp til at finde noget lagerplads på Fyn. Så hvis du, eller en du kender, kan hjælpe med det, så tøv ikke med at kontakte Katja.

Er du interreseret i at hjælpe dyrene, der er påvirket af oversvømmelse i Tyskland? Så gå ind på Katja Schultz’ Facebookprofil og find opslaget.

Læs også: Hesteinternat er mundlam: “Det er helt utroligt”

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce