Hesteinternat er mundlam: Det er helt utroligt

Signe Fröslee fra A better life 4 horses – Spain er meget taknemmelig og lykkelig for alle de mange donationer, der er blevet indsamlet her i Danmark. Hun er netop kommet hjem til Spanien igen, hvor internatslivet kører på fuld fart, blandt andet med en nyankommen hest. Vi har taget en snak med Signe, som er vendt hjem til internatet med en lastbil fuld af Hestedanmarks donationer, og Signe ønsker at takke alle, der har hjulpet.

Annonce

Læs også: Donér dit brugte udstyr og hjælp dansk hesteinternat i Spanien

A better life 4 horses - Spain
A better life 4 horses – Spain startede i 2016 ved at Signe så en hest, som var i rigtig dårlig stand og blev slået af sin ejer. Signe valgte med det samme at løskøbe hesten, selvom hun ikke havde noget sted, hvor den kunne stå. Hun fandt heldigvis et sted, hvor hesten kunne være, og hurtigt blev én hest til flere. Derfor besluttede hun at finde sit eget sted og gøre det til et rescue center – altså et internat – for heste. De bor nu i Antequera, som ligger 40 minutter fra Malaga. Lige nu har de hele 40 heste, 6 hunde og rigtig mange katte.

Signes besøg til Danmark

Signe var i Danmark i sidste uge, hvor hun skulle aflevere hunden Curro fra internatet til sin nye familie. Afleveringen af Curro gik rigtig godt, og både hunden og den nye ejer var meget glade. Efter dette kørte Signe rundt i hele landet og samlede donationerne op.

På sin tur til Danmark, havde Signe både op- og nedture. De knap så heldige ting, hun oplevede, omhandlede primært hendes lastbil, som måtte en tur til mekanikeren af flere gange, og have skiftet dele. Det gav nogle ekstra udgifter, men det var en nødvendighed for, at lastbilen kunne køre optimalt.

Her ses Signe (til venstre) og hunden Curro, som bliver afleveret til sin nye ejer. Foto: A better life 4 horses.

Dette gjorde også, at Signe blev et par dage forsinket på sin rute, da hun pludselig ikke kunne køre rundt. Samtidig med dette blev Signe informeret om, at en af hestene på internatet var blevet syg og derfor skulle have dyrlæge ud. Dette gjorde naturligvis Signe bekymret, men heldigvis har hun nogle dygtige frivillige, som har taget sig af hestene, imens Signe var i Danmark.

Er nødt til at dele det op over to gange

Signe nåede desværre ikke ud til alle opsamlingsstederne (blandt andet Malgré Touts indsamling i Kirke Hyllinge), og det er der primært to grunde til. For det første på grund af, at lastbilen gjorde dem forsinkede, og de dermed ikke kunne nå det. For det andet har der simpelthent været så mange donationer, at Signe ikke kunne have det hele med hjem i lastbilen. Hun kommer til Danmark igen til August, hvor hun vil hente de sidste ting.

“Tusind tak allesammen”

Signe fortæller, at det har været en helt fantastisk tur til Danmark og, at de gode ting opvejer de mindre gode.

“Alle de uheld, jeg har haft på turen bliver vejet op af, at folk har været så søde! Og det er helt enormt, hvor meget folk har fået samlet sammen! Det er helt utroligt med den opbakning der har været”.

Et af opsamlingsstederne og den store mængde donationer, de har samlet ind. Foto: A better life 4 horses – Spain.

Signes besøg har givet hende muligheden for at møde en helt masse fantastiske mennesker, som bare gerne vil hjælpe hende og internatet. Hun har kørt ud til de mange opsamlingssteder, hvor hun har haft nogle skønne oplevelser. Hun fortæller: “Jeg er blevet inviteret ind til alt muligt, lige fra hjemmebagte boller og kaffe, til skøn hjemmelavet mad som frikadeller og oksesteg. Det har været helt fantastisk”. Derudover har hun også fået en overnatning hos Skortskær Bed & Breakfast. Så alt i alt er hun bare blevet mødt af den største gæstfrihed og af mange søde mennesker.

Har du lyst til at hjælpe mere?

Hvis du sidder derhjemme og har lyst til at hjælpe Signe og hendes internat, er der flere måder du kan gøre det på. Du kan for eksempel følge med på deres facebookside A better life 4 horses – Spain, hvor du kan blive opdateret på, hvad der sker på internatet, og hvordan det går med hestene. Her kan du også støtte op om internatet ved at sende søde hilsner, som betyder virkelig meget for Signe og de andre frivillige. Derudover kan du også hjælpe internatet økonomisk, gennem donationer eller ved at blive medlem. Dette kan du læse meget mere om på facebooksiden. Til sidst fortæller Signe, at man også altid er meget velkommen til at komme ned forbi internatet og give en hånd med – med det, man nu kan. Man kan for eksempel hjælpe med det praktiske eller være med til at passe på og hygge om hestene. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du kontakte Signe på Facebook, og aftale nærmere.

Læs også: Det sker der, når du giver en hest dit hjerte

Er du en del af en virksomhed?

Hvis du er en del af en virksomhed inden for hestesektoren, er der selvfølgelig også muligheder for at donere. Foder, udstyr, behandlinger og lignende modtages med største glæde. Blandt andet har fysioterapeut Claus Toftgaard været forbi internatet en måned for at tage sig af hestene, ligesom Equsana har doneret foder, der blandt andet har være med til at hjælpe hesten Couscous.

Annonce
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce