Sådan gør du din trailer klar til sommeren

Annoncørbetalt artikel
Trailercenter

Hvert år valfarter hesteejere landet rundt for at starte stævner i takt med, at forår og sommer gør deres indtog. Hvis du tit tager til stævne, så kan en trailer gøre livet meget nemmere. Men som trailerejer er det også vigtigt at passe på sin trailer, selv når den holder stille – både af økonomiske og sikkerhedsmæssige årsager.

De fleste har deres trailer stående udenfor, hvilket medfører, at den er disponeret for årstidernes vind og vejr, som kan slide kraftigt på den. Vi har spurgt Allan Staal, medejer af Kongeaa Trailercenter, som er Nordens største forhandler af nye og brugte hestetrailere, om professionelle råd til, hvad man skal tjekke efter; både i forhold til pasning, pleje og rengøring af hestetrailere, så de kan holde så mange år som muligt – der er nemlig penge at spare i længden.

LÆS OGSÅ:  Følg de 5 steps: Trailertræning skal være en positiv oplevelse

Sørg for, at det bliver en god tur for dig og din hest

Hvis du har en trailer, der er helt i orden, vil der være større sandsynlighed for, at det bliver en god tur for dig og din hest, fortæller Allan. Mange heste har desværre fået dårlige oplevelser med at køre i trailer, hvor fejlen ofte har ligget i, at bunden har været glat, og hesten derfor er skredet i forbindelse med aflæsning, eller at støddæmperne har været rustne, og at kørslen derfor har været meget ubehagelig for den. Husk derfor at bruge tid på at gennemgå din trailer og rengør den grundigt. Allan understreger dog, at et forårstjek ikke kan erstatte det årlige syn hos en fagperson, men at det kan være et godt supplement, der gør, at din trailer kan holde mange år endnu…

Gør din trailer skinnende blank, undgå fugtskader og få masser af andre tips i den fulde artikel i Malgré Tout-magasin #23.

LÆS I DIN BROWSER 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce