Se alle de flotte hestekager, og få inspiration til dit næste bagværk

Er du vild med at bage? Eller kan du bare godt lide at se andres kreationer og selvfølgelig spise dem? Så skal du endelig fortsætte med at læse. Vi har spurgt verdens bedste læsere nemlig jer, om I ikke ville vise os jeres hestekager. Vi har samlet en del af dem, og I kan få gode ideer til, hvordan den næste hestekage skal se ud.

Læs også: Hyggelig familieaktivitet: Lær at lave en heste tegning

Den sjove og den søde

Er du mest til de lidt humoristiske og nuttede kager? Så får du her et par pragteksemplarer. Den ene er en hest, der tilsyneladende har forædt sig og den anden er med søde fjordheste på en fold. Imponerende syn synes I ikke?

hestekage
Mette Kjær Hansen: “Chokoladekage med smørcreme og chokoladeknapper i midten”. Foto: Privat.
Hestekage
Irene Grønlund: “En veninde og jeg lavede denne kage til et arrangement i vores fjordhesteforening.” Foto: Privat.

De elegante

Der er bare nogen, der kan det der med kager og dekorering af dem. Se bare de her to kager. Længere nede kan du desuden få et gensyn med Liv Martines finalekage fra den Store Bagedyst i sæson fire. En meget stilfuld hestekage.

Hestekage
Cecilie Meldgaard Poulsen: “Min ponys tidligere ejer lavede denne fine rosetkage, da ponyen skulle stilles til kåring i Dansk Pinto Forening. Så altså ikke en jeg selv har lavet, men så flot en kage fortjener at blive vist frem!” Foto: Privat.
Hestekage
Maria Svane: “Til vores datters 6 års fødselsdag. Der skulle have været et spring af chokoladerør, men de var vist blevet spist.” Foto: Privat.

Finalekage i Den Store Bagedyst var en hestekage

Tilbage i sæson fire i Den Store Bagedyst imponerede Liv Martine med sin hestekage. Motivet var et bjerg, hvor heste løb op ad det. Kagen var dedikeret til hendes mor, som er ejer af Skallerup Ridecenter. Her sælger de ture på islandske heste til turister. Du kan se afsnittet og den flotte kage ved at trykke på billedet.

Tryk på billedet, og se eller gense Liv Martines finalekage fra Den Store Bagedyst sæson 4 episode 8. Foto og video: DR.

Læs også: Skallerup Ridecenter: Fra avler af varmblodsheste til ejer af 110 islændere

Heste skal også fejres med fødselsdagskage

Hvem vil ikke gerne forkæle sin søde hest, når den har fødselsdag? Her kan du se, hvordan det kan gøres på fineste vis.

Charlotte Berwald: “Heste kan da ikke fejre fødselsdag uden hestekage. Hvad skal de da ellers byde deres hestegæster på?” Foto: Privat.

Læs også: Playliste: 15 hestesange du kan hygge dig med i stalden

Den lette og smagfulde

Det behøver ikke altid være kæmpestore mesterværker, når der skal bages en kage. De her muffins er en smart og hyggelig løsning, som hestene elsker.

Camilla Kongsted: “Muffins til hestene – bagt fra en færdigblanding (bake and shake til heste) Hestene var vilde med de mundrette bidder.” Foto: Privat.

De mange varianter

Vores søde læsere har sendt mange typer af hestekager. Det er så fantastisk at se kreativiteten udfolde sig, og hvor forskellige de alle sammen er. Se bare her.

Sandra Brix: Jeg har lavet den her til min egen fødselsdag de sidste par år. Foto: Privat.
Majken Øberg: Heste kager både til mennesker og dyr! Foto: Privat.
Henriette Maria Vinniche Andersen: “Ren trøffelhimmel”. Foto: Privat.

Du kan se resten af de flotte kager i facebooktråden her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce