Skal du opleve det største indendørs WRL-stævne for islandsheste?

ICEHORSE FESTIVAL er det største indendørs WRL-stævne for islandsheste i verden, og det foregår lige her i Danmark. Festivalen er et storslået mix af konkurrencer, shows, foredrag og shopping – altsammen målrettet den islandske hest. Skal du med?

I den kommende weekend, den 7.-10. april, løber det store arrangement ICEHORSE FESTIVAL af stablen i Equsana Arena i Messecenter Herning. Festivalen er en helt unik mulighed for at opleve den islandske hest helt tæt på, blive inspireret af dygtige ekvipager, se smukke heste og få opdateret udstyret.

Du kan i weekenden blandt andet opleve mere end 280 ryttere og deres heste konkurrere i både sport A og sport B klasser i de 4 dage af fejringen af den islandske hest.

Læs også: Det danske islænderlandshold er et af verdens bedste – mød 4 ryttere

Der er rig mulighed for at shoppe til din islandske hest. Foto: Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson.

Masser af shopping muligheder

I udstillingsområdet finder du et stort udvalg af udstillere og alle former for udstyr til både din islandske hest og dig.

Du kan blandt andet få kvalificeret vejledning af førende foderproducenter, se og købe rideudstyr, prøve noget af det nyeste ridetøj, tale med hestemedier, opleve det nyeste inden for pleje- og terapiprodukter og meget mere.

Der er masser af klasser, som du kan overvære til årets ICEHORSE FESTIVAL. Foto: Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson.

Bliv underholdt og inspireret

Oplev alt fra hingsteshowet og spændende konkurrencer for både unge talenter og garvede ryttere til historiske film med islandske heste og spændende foredrag om blandt andet det gode sæde og hesten som guide.

Se det fulde program her.

Det kan du opleve
  • Mere end 250 islandske heste!
  • Internationale ryttere
  • Sport A-og B-klasser
  • Shopping, shopping, shopping
  • Underholdning
  • Kæmpe hingsteshow
  • Futurity klasser for unge talenter
  • Interessante foredrag – DI Talks

Køb din billet hjemmefra

Det er muligt at købe dagsbilletter ved indgangen til festivalen. Dog kan du med fordel købe en partoutbillet til alle fire dage online.

Læs også: Træningsskala til islandske heste med Simone Hoppe

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce