3. plads til dressurlandsholdet i Aachen

Lørdag blev sidste afdeling af den 5* Nations Cup redet ved det store CHIO Aachen stævne i Tyskland. Danmark sluttede på en 3. plads, efter meget flotte ridt af både Cathrine Dufour med Atterupgaards Cassidy og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack. Begge ekvipager er ydermere kvalificeret til kürfinalen i morgen.

Flot dansk indsats
Den 5* Nations Cup i Aachen blev afgjort ved sammenlægning af de tre bedste resultater fra torsdagens Grand Prix og lørdagens Grand Prix Special. Efter torsdagens ridt, lå det danske dressurlandshold på en tredjeplads og den position bevarede holdet altså også efter dagens ridt. Der var dog lidt udfordringer undervejs, da Anna Zibrandtsen i dag var nødt til at trække sig fra konkurrencen, idet hendes hest Arlando var halt. Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy red igen det bedste resultat hjem for holdet, og med 77.489% blev det til en flot individuel fjerdeplads.

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack opnåede 75,0% og en ottendeplads, mens Anders Dahl og Selten HW fik 68.511% og en 23. plads. Det er de 15 bedste individuelle ryttere fra Grand Prix Special går videre til Grand Prix Kür i søndag, og det betyder at både Daniel og Cathrine skal ride igen i morgen. Nations Cuppen blev vundet af Tyskland, mens USA tog andenpladsen.

Se hele resultatet af holdkonkurrencen her.

Clipmyhorse.tv livestreamer fra stævnet, og nogle klasser vises også på tysk tv (WDR og ARD).

Læs også: Landshold klar til Aachen

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce